teşekkürler kardeşim
İnşaat Yönetimi (Yapı işletmesi) ile ilgili belge isteklerinizi buradan yapınız. Ayrıca konu açanların mesajları silinecektir. Ve lütfen aradığınız belgeyi başka bir yerde bulursanız burada da yayınlayınız. "Abdalın dostluğu köy görününceye kadardır." olayı olmasın lütfen.
teşekkürler kardeşim
slm ismim karanfil bu mesaja cevap veren arkadaşıma şimdiden teşekkür ederım. ben bır inşaat sunum dosyası hazırlayacagım ama nasıl hazırlayacagımı bılmıyorum başarırsam eger kı işe alınacagım teklıf dosyası oluşturacagım sırketın gecmısı yapacakları yaptıkları işler şimdiye kadar yapmış oldugu referanslar felan yazılacak bu iş benım için çok önemlı bana yardım cı olur sanız şimdiden teşekkür ederim.
yapı işletmesi'nden bitirme aldım.konu belirlememde yardımcı olursanız sevinirim.bir kaç öneri...
inşaat işlerinde organizasyonel sistemler konum buu vee alt başlıkları sistem yaklaşımı organizasyonel sistem (matrix sistemi ) üretim faktörleri sistemi bunlarla ilgili bilgiyi internette bulmama mümkünmü eğer değilse hangi kitaplardan bulabilirim bitirme ödevi içiin yardım ederseniz çok teşşekür ederim
merhaba.
Bulunduğumuz bölgede inş. işleri yapan 3 ortaklı bir şirketiz. Şimdiye kadar işlerimizi kara düzen yürüttük. Ama artık yaptığımız işle ilgili bilgisayar programı kullanmak istiyoruz. İnternette yaptığımız araştırmaya göre sektörde bir koop. programları var birde crm programları. Koop. programları yaptığımız işlerle ilgili olsada farklı bir statüde crm programları ise ekonomik olarak firmamıza ağır geliyor. Benim isteğim bu kasa-stok vs. programlar gibi fiatı olan inşaatçılar için daha basit bir program yokmudur. Yardımcı olursanız sevinirim . Saygılarımla
Paylaş