umarım işinize yarar...
http://rapidshare.com/files/61545380/demir_metraj.xls
Not-1 : Bu dosya İnşaat Forumu RapidShare.com Premium hesabı ile yüklenmiştir. Silinmemektedir.
Not-2: Sayfa koruma şifresi 12345 dir. Ayrıca Makro çalıştır komutundan SifreAc komutunuda çalıştırıp sayfa korumasını kaldırabilirsiniz.
Konu Admin tarafından (10-10-2007 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.
Benim hazırladığım tablodan daha güzel. Ben formülleri girmeyi üşenmiştim. Siz girmişiniz. Güzel bir çalışma olmuş. Metrajla uğraşan herkesin elinde bulunması gereken güzel bir tablo. Tekrardan teşekkürler...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
saygıdeğer merahli tabloyu açarken uyarı geldi makroların imzalanmamış olduğu ve güvenlik düzeyinin biraz yüksek olduğu diye n yapabilirim...merihli diye yazmıştımda o yüzden değiştirdim![]()
Konu cardinal888 tarafından (26-07-2006 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
Değerli üyemiz. Öncelikle yeni bir excel sayfası açınız. Bu açtığınız yeni sayfa dacardinal888 Nickli Üyeden Alıntı
Araçları tıklayınız. ardından Makro'yu tıklayınız. Açılan pencere de Güvenlik yazısını tıklayınız. ve Güvenlik düzeyinizi " Orta. Güvensiz olabilecek makroları çalıştırıp çalıştımamayı seçebilirsiniz." yazısını seçiniz. Tamam'ı tıklayıp excel'i kapatınız.
Şimdi merahli adlı üyemizin yüklediği dosyaya tekrar tıklayınız. Açılan sayfa da Makroları etkinleştiri tıklayınız. Artık dosyanız açılacaktır.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
mühendis açıklamış, aslında forumda temel excel dersleri ve excelle ilgili soruları cevaplayabileceğimiz bir başlıkta açsak iyi olacak sanırım.
Ya Tablo GÜzelde 22 Demİrde Bİtİyor 26lik Demİr Hatta ÜstÜde Olmasi Lazim Kendİm Eklİyİm Dedİm Ama Macroda Şİfre War
Paylaş