Prefabrik yaptırmayı düşünürmüsünüz?
her kat 80 metrekare (8x10) iki katlı bir ev yaptırmayı düşünüyorum. Arsa hazır. Betonarme olacak şekilde. Temelin zeminden yüksekliği 60-80 cm arası olmalı. kaba inşaat (beton-tuğla-sıva) için ne kadar malzeme (beton, demir, tuğla vb.) gerekir? ve sıva tamamlanıncaya kadar yaklaşık olarak ne kadar işçilik gerekir yardımcı olabilecek var mı?
NOT: ARAYIN GÖRÜŞELİM TARZI CEVAP YAZMAYIN. sadece öğrenmek istiyorum. karar verince "TEKLİF AL/VER" bölümünden teklif isteyeceğim.
Teşekkürler...
Prefabrik yaptırmayı düşünürmüsünüz?
PREFABRİK OLARAK YAPTIRMAK İSTERSENİZ GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPARAK TEKLİF VEREBİLİRİZ.
SAYGILARIMIZLA,
MERT PREFABRİK KONTEYNER ÇELİK KONSTRÜKSİYON
RIDVAN MERCANKAYA
rmercankaya@hotmail.com
0541 - 442 06 99
konutunuzu hangi il ve hangi semtte yaptırmayı düşünüyosunuz?
Arkadaşlar Prefabrik ile Betonarme arasındaki maliyet farkı (anahtar teslim) yüzde kaç fark eder?
Düzce de yaptırmayı düşünüyorum. Düzce merkez.
Prefabrik bina ile betonarme arasında yaklaşık olarak %30-40 civarında fiyat farkı bulunmaktadır. Yani prefabrik bina daha ucuz ve daha kısa zamanda yapılır.
Peki prefabrikte istediğimi plan-proje uygulanabiliyor mu?
Son olarak da yukarıda bahsettiğim evin yaklaşık maliyeti ne olur bana anahtar teslim...
kulanılacak malzemeye göre yapcağınız evin maliyeti 110.000-130.000 tl arasında değişir yeriniz kocaeli ve çevresindeyse ararsanız yardımcı oluruz.
çoruh mühendislik
mustafa gelmiş
0535 561 64 18
Güzel Kardeşim. Başında kendin durursan , malzemeleri pazarlık yaparak kendin alırsan, Ustaları kendin bulup çalıştırırsan ,sana bu evin maliyeti taş çatlasın 75.000 TL ye mal olur (Oda kaliteli malzemeler ile) . Nereden mi biliyorum.... Çünkü ben öyle yaptım.
Paylaş