Orijinalini görmek için tıklayınız : İç mimarlara çağrı

ykolko
13-07-2007, 16:15
İç mimarlara çağrı

Biz Showlights ([Only registered and activated users can see links]) olarak projelere özel tasarımlar yapmaktayız Siz iç mimarların tasarımlarına uygun tasarımlar yaparak projelerinize özellik katabilmek amacı ile iş birliği içinde çalışmak istiyoruz,dünyada ilk olan tamamen butik olarak ürettiğimiz tasarımlarımızı sizlerin özel projelerinize uygun hale getirerek müşterilerinize daha özel tasarımlar sunmanızı sağlamak ve bize gelen iç mimari tekliflerinide sizler ile paylaşarak birlikte daha güçlü olabilmek için böyle bir birliktelik düşünmekteyiz.

febart
28-09-2007, 14:08
Sayın yetkili,
Konunuz çok ilgimi çekiyor ve eğer irtibata geçebilir ve detayli bir bilgi alabilirsem belki bir çalisma ortami lusturabiliriz telefonum 0532 421 41 71

mobildekor
28-09-2007, 19:16
Merhaba, İş ortamı için Gerekli Zemin oluşturabilirseniz birlikte çalışabiliriz.Portföy'ünüze Kaydedin Lütfen... Saygılar
[Only registered and activated users can see links]

ykolko
04-06-2008, 16:53
Sayın Mobildekor arkadaşım İş için uzun suredir yurt dışında idim mesajınla ilgilenemedim eğer isterseniz [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) adresimdeki mesaj bölimünden veya iletişim bölümümüzden irtibat kurabilirsiniz

ykolko
24-04-2009, 18:26
Öncelikle ilginize teşekkür ederiz.
Sizin düşünceleriniz bizim için çok önemli ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])Merhaba
Daha önce yapılmamış bir işi yapmayı hedefledik, bu hedefi tasarımlarımıza yansıtmaya çalıştık, ortaya güzel işler çıkardık. Sizlerin, tasarımlarımıza yenilikçi düşüncelerinizi bildirmenizi arzu ediyoruz.Tasarımlarımız hakkında, tüm olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz. Sizlerden gelen mesajların, bizleri bundan sonra yapacağımız tasarımlarda daha iyiye daha güzele götüreceğini düşünüyoruz. Ayrıca yaratmak istediğiniz her proje için birlikte birşeyler tasarlama imkanını sizlere sunmaktan mutluluk duyarız. Bizlere ayıracağınız küçük bir zaman dilimi belkide yaratmak istediğiniz bir güzelliğin başlangıcı olabilir...

SHOWLIGHTS ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mim ahmet
16-05-2009, 20:21
Web sitenizde tasarımlarınızı inceledim gerçekten çok başarılı buldum elimde özel bir proje var ve bu projede sizinle çalışmak istiyorum.
(Sanırım sizin katkılarınızla bu projeyi kesinlikle alırım )
Hafta içi sizi mutlaka aramak istiyorum sanırım ulaşabilirim.
Başarılarınızın devamını dilerim.

Y.Mimar Ahmet Aksoy
Design Newyork co.