forever156
10-07-2007, 21:46
Programı başlatıp kat ayarları bölümüne kadar geliyorum fakat bu bölümle beraber ekranda Run-time error 2031 hatası beliriyo(This property can only be set during design time)ne yaptıysam çözemedim.:mad: İlk başlarda normal çalışıyodu bu bölümüde aşıp proje girdilerini başlayabiliyodum fakat bu hata yeni belirdi.Programda yeniyim ve dilinden anlayamıyorum fazla.Ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim.
cassabotanic
10-07-2007, 22:35
Probina Visual Basic ile mi yazılmış ? Garip karşıladım. Profesyönel bir program ama basic dili kullanılmış .
torunoğlu
11-07-2007, 08:29
bazen pb ile bilgisayarında yüklü olan başka bir programın alt dosyaları çakışabilio.bende de bu sorun çıkıyordu.
Probina Visual Basic ile mi yazılmış ? Garip karşıladım. Profesyönel bir program ama basic dili kullanılmış .
Sap2000, Etabs, Sta4CAD, Probina, Çelik Pro, ÇatıCAD, Safe gibi programlar visual basic ile yazılmıştır. Sap2000 bile visual basic ile yazıldığına göre dili sorgulamaya gerek yok sanırım.
Programı başlatıp kat ayarları bölümüne kadar geliyorum fakat bu bölümle beraber ekranda Run-time error 2031 hatası beliriyo(This property can only be set during design time)ne yaptıysam çözemedim.:mad: İlk başlarda normal çalışıyodu bu bölümüde aşıp proje girdilerini başlayabiliyodum fakat bu hata yeni belirdi.Programda yeniyim ve dilinden anlayamıyorum fazla.Ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim.
Muhtemelen activex sorunudur. Probina dan Mustafa bey e ulaşırsan sana çözüm yolu gösterir. Yinede programı kaldır ve yenden kur istersen sorun çözülebilir.