Mühendis
15-05-2006, 08:11
PROJE YAPIM AŞAMASI VE SON HALİ RESİMLERİ
[Only registered and activated users can see links]
Son Güncelleme ( Cumartesi, 25 Şubat 2006 )
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
algorist
15-05-2006, 15:51
Gayet mantıklı özellikle grafikler incelendiğinde daha iyi anlaşılabiliyor. İnşallah daha da hassas sonuçlar alınabilecek düzeye gelir.Paylaşım için teşekkürler.
Oldukça mantıklı görünüyor. Zaten uzun zamandır yerkabuğundaki ve atmosferdeki gerilim değişimlerinin bir depremin habercisi olabileceği tartışılıyordu. Ancak bildiğim kadarıyla en azından ülkemizde bu konuda çok ciddi çalışmalar yapılmıyordu. (Söylediğin gibi İTÜ de benzer bir çalışma yapıyormuş bunu da senden öğrendim.) Benim yaptığım bazı araştırmalar ülkemizde akademik çevrelerin çok fazla bu görüşe rağbet etmediğini gösteriyor.(Birkaç bitirme tezi dışında.) Ama senin yaptığın istatistiki sonuçlar gayet tutarlı görünüyor. Eğer sitedeki reklamlara tıklamaktan başka yapabileceğimiz bir şey varsa bizi bilgilendirir misin? Teşekkürler.
Merhaba, ben Emre Gökberk.
[Only registered and activated users can see links] sitesi gerçek sahibiyim. Başka sitelerden benim siteme girildiğini, yani bana başka site üzerinden link ile ulaşan kişileri görebilmekteyim. Mühendis nickli arkadaş sanırım sitemi sizinle paylaşmak için foruma koymuş. Bu bakımdan cevaplara bakarak proje ona mal edilmiş gibi bir izlenim çıkıyor. Bu yanlışın altını çizerek düzeltmek istiyorum. Proje ve site tamami ile bana aittir ve benden başka proje ile ilgili kişi yoktur. Site üzerinden tanıtımına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Othello nickli arkadaş site reklamlarına tıklamaktan başka yardım edebilecekleri şey sormuş. Kocaeli üniversitesi inşaat öğrencisiyim. Proje tamami ile maddi imkansızlıklar ve bilgisayar kontrolüne geçememiş olduğu yüzünden belli bir seviyede takılıp kaldı. Paralel port üzerinden dijital veri girişi yapılacak devre dahi hazır ancak bu veriyi okuyup işleyecek ve grafik çıkartacak bir programa ihtiyaç vardır. Bu programı ücretsiz yazabilecek arkadaşlar aranmaktadır! Program hakında detaylar için: [Only registered and activated users can see links]
Eğer bilgisayar kontrolüne geçebilirsek analog gözlemden çok daha sağlıklı bir çalışma yapılabilecektir. Ayrıca bilgisayar kontrolüne geçildiği taktirde istasyon dağıtımına başlanacak ve bütün istasyon veri ve grafikleri sitede tek çatı altında toplanabilecektir. Aşılması gereken tek problem program yazılmasıdır...
by_fenaaa
28-05-2006, 16:49
emek var...
fikir var... ;)
+++ destek...
Mühendis
29-05-2006, 20:56
Merhaba, ben Emre Gökberk.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) sitesi gerçek sahibiyim. Başka sitelerden benim siteme girildiğini, yani bana başka site üzerinden link ile ulaşan kişileri görebilmekteyim. Mühendis nickli arkadaş sanırım sitemi sizinle paylaşmak için foruma koymuş. Bu bakımdan cevaplara bakarak proje ona mal edilmiş gibi bir izlenim çıkıyor. Bu yanlışın altını çizerek düzeltmek istiyorum. Proje ve site tamami ile bana aittir ve benden başka proje ile ilgili kişi yoktur. Site üzerinden tanıtımına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Othello nickli arkadaş site reklamlarına tıklamaktan başka yardım edebilecekleri şey sormuş. Kocaeli üniversitesi inşaat öğrencisiyim. Proje tamami ile maddi imkansızlıklar ve bilgisayar kontrolüne geçememiş olduğu yüzünden belli bir seviyede takılıp kaldı. Paralel port üzerinden dijital veri girişi yapılacak devre dahi hazır ancak bu veriyi okuyup işleyecek ve grafik çıkartacak bir programa ihtiyaç vardır. Bu programı ücretsiz yazabilecek arkadaşlar aranmaktadır! Program hakında detaylar için: [Only registered and activated users can see links]
Eğer bilgisayar kontrolüne geçebilirsek analog gözlemden çok daha sağlıklı bir çalışma yapılabilecektir. Ayrıca bilgisayar kontrolüne geçildiği taktirde istasyon dağıtımına başlanacak ve bütün istasyon veri ve grafikleri sitede tek çatı altında toplanabilecektir. Aşılması gereken tek problem program yazılmasıdır...
Öncelikle özür dilemekle başlamak istiyorum. Kesinlikle hiç bir şahısın ve kuruluşun üstünden geçinerek ne reklamını yaparım, nede açılan konunun tarafımdan yazılmış gibi bir izlenim veririm. Dikkat ettiyseniz. açtığım konunun altına sitenizin adresini verdim. Benim projem gibi olsaydı. Altına Mühendis olarak imzamı atardım. Site adresinizi koymazdım. Burda yapılan konu sırf tarafınızdan yapılan bu projeyi tüm teknik kişilere ve vatandaşlarımıza göstermekti. Ama ne yazikki dururumuz yanlış anlaşılmış. Bu duruma çok ama çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Tekrar tekrar özür dilerim. Bu konuyu da [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) yöneticisine danışarak kaldırıyorum. Bilgilerinize sunulur. Saygılarımla.
Mühendis
Yanlış anlaşılmadan dolayı bir noktayı düzeltmek istiyorum. Mühendis nickli arkadaşa hiç bir şekilde suçlamada bulunmadığımın altını çiziyorum.
......Ama senin yaptığın istatistiki sonuçlar gayet tutarlı görünüyor. Eğer sitedeki reklamlara tıklamaktan başka yapabileceğimiz bir şey varsa bizi bilgilendirir misin? Teşekkürler.
Önceki mesajımda da belirttiğim üzere gelen cevap üzerine bu mesajı yazdım. @othello site size ait gibi bir anlam çıkartmış yanlışlıkla.
Hiçbir şekilde üyelerinden ücret talep etmeyen ve projeyi tamami ile günümüzün korkulu rüyası halkine gelen deprem konusunda çözüm üretmeye çalışan depremtahmini.com admini olarak forumunuzda yapmış olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederim.
Yanlış anlaşılmadan ötürü tekrar özür dilerim.