Raphsody
13-06-2007, 11:59
En azından kendilerince bazı önlemler almışlar.
İmkansızlıklar akıllı olan kişileri durdurmuyor...
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] )
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] .jpg)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] .jpg)
Haksızmıyım???
kocaloglu
13-06-2007, 12:07
Çok haklısınız bizim şantiyelerde çalışıpta "bana bir şey olmaz" diyenlerde resimlerde görünenler kadar iş güvenliğinin önememini bir kavrayabilse...
resimler için teşekkürler
statiker
13-06-2007, 18:10
bence çok haklısın ...en azından belli bir bilince sahipler...
extremeengineer
15-06-2007, 02:09
yokluk, yoksulluk, napsın adamlar evede ekmek goturmek zorundalar. Patronları işçilerin can güvenliğinden çalıyorlar, yazık günah,
turrrannn
25-06-2007, 09:29
ya bizdekiler bareti bedava dağıtmamıza rağmen biz gidince çıkarıyor zaten bize hiç bişey olmaz
A.Gökhan ALPTEKİN
26-06-2007, 22:12
Dalga geçmeyeceklerini ve görüp de baret kullanmaya başlayacaklarını bilsem şantiye girişine asarım bu fotoğrafları...
Raphsody
17-07-2007, 13:16
Hakikaten şantiye girişine asmak lazım... Şantiyeye paldır küldür dalamaz en azından ipini koparan...
M.Kemal VARCIN
17-07-2007, 23:53
Vallahi tam ters etki edecegini dusunuyorum.Biz millet olarak biraz kendimize duskun millet degiliz bunun içinde biz ne kadar baretini giy emniyet kemersiz iskeleye cıkma iskelede korkuluk olması lazım gibi vb uyarılarda bulunsak bile bos.Cunku egitimsiz bizim ustalarımız işçilerimiz.Oyle bir sistem gelmeli ki nasıl insaat muhendisligi okumadan proje cizemiyorsun, imza yetkin olmadan birsey yapamıyorsun aynısı ustalar ve işçiler içinde olmalı.Onune gelen, koyden cıkan gelen kimse ustalık işçilik yapmamalı.Ancak o zaman bir degişiklik olur diye dusunuyorum.Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
Biz şantiyelerimizde çok ağır cezalar uygulamamıza karşın arkamızı dönünce çıkarıyorlar baretlerini. En büyük cezanın hayatlarını kaybetmek olduğunun farkında değiller. Aynı sıkıyor diye araba kullanırken emniyet kemeri takmayan şoförlerimiz gibi. Anlık rahatlıklar için kendilerini tehlikeye atıyorlar.
A.Gökhan ALPTEKİN
24-07-2007, 20:50
Ben geçen hafta şantiyeme astım bu fotoğrafları tahmin ettiğim gibi güldüler eğlendiler artık ben de birşey demiyorum, zaten ani baskınlar haricinde benim olduğum yerlerde baretle dolaşıyorlar...
Raphsody
25-07-2007, 09:12
Allah akıl fikir versin...
cömezmüh
06-08-2007, 16:51
insan mükemmel bi varlık.ama o kaynakçı arkadaş kaş yapayım derken göz çıkarcak haberi yok ya poşet yanıp yüzüne yapışırsa? herşey zamanla olcak dimi...
by_carisma
27-08-2007, 10:20
resimler için çok sağol
bizlere ibret olur belki(!)
Erman GÜDÜ
28-08-2007, 08:26
ya bizdekiler bareti bedava dağıtmamıza rağmen biz gidince çıkarıyor zaten bize hiç bişey olmaz
zaten başımıza ne geliyorsa bu mantıktan geliyor haklısın kardeş :)