onurtunaboyu
02-06-2007, 13:37
Versiyon 14.1 ile farklı yönlerde farklı R katsayısı girildiğini okumuştum fakat nasıl gireceğimi bulamadım. Hala eski yerinde tek R katsayısı girilebiliniyor.
Nasıl yapabilirim?
Nasıl yapabilirim?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı Yön için Farklı R Katsayılarının Girilmesi onurtunaboyu 02-06-2007, 13:37 Versiyon 14.1 ile farklı yönlerde farklı R katsayısı girildiğini okumuştum fakat nasıl gireceğimi bulamadım. Hala eski yerinde tek R katsayısı girilebiliniyor. Nasıl yapabilirim? ceyarutku 06-06-2007, 09:16 sanırım yanlış okumuşsunuz.dün probinanın seminerine katılmıştık orada iki yönde r girelmesinin daha mevcut olmadığını söylediler. onurtunaboyu 06-06-2007, 10:44 probinanın kendi sayfasından indirdiğim Pdf dökümanı [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) H.Kumral 06-06-2007, 11:17 benimde anladığım kadarı ile henüz giremiyoruz sp2 de belki eklerler torunoğlu 06-06-2007, 18:14 farklı yönde farklı R katsayısını girmenin nedeni ney acaba?zaten yönetmelikte iki yönde de hesap sonucu çıkan yeni R katsayısının alınması öngörülüyor?yoksa bu farklı bir durum mu? biraz açıklarsanız çok sevinirim iyi çalışmalar... insmuhgk 07-06-2007, 06:34 farklı yönde farklı R katsayısını girmenin nedeni ney acaba?zaten yönetmelikte iki yönde de hesap sonucu çıkan yeni R katsayısının alınması öngörülüyor?yoksa bu farklı bir durum mu? biraz açıklarsanız çok sevinirim iyi çalışmalar... Sn meslektaşım, Mimari gereği, mesela iki yandan bitişik bir yapı ve perdeler bir yönde atılmak zorunda kalındığında, sisteminizi bir yönde karma, diğer yönde yüksek sünek olarak çözme şansınız var. Bunuda iki yönde farklı R katsayısı ile sağlıyoruz. Analiz sonuçlarıda doğal olarak, bir yönde karma diger yönde y. sünek şartlarına göre irdelenmek zorunda. Selamlar. G.KÖSE |