Orijinalini görmek için tıklayınız : revit architecture 2008

banuaaa
14-05-2007, 16:31
Merhabalar

Forumda Revit Ile Ilgili Daha önce Bir Başlik Acildiğini Ancak Ilgi Görmediği Için Kapandiğini Okudum . Ben Prota Bilgisayarda Mimari Yazilim Sorumlusu Olarak çalişiyorum. Suan Sadece Istanbulda 502 Lisansli Revit Kullanicimiz Var Ve Bu Sayi Hizla Artiyor. şayet Ilgili Arkadaşlar Yardim Ederde Tekrar Bir Başlik Acabilirsek En Azindan Ben Kendi Eğitim Verdiğim Mimarlik Bürolarini Bu Siteye Yönlendirmeye Ve Sorunlarimizi çözecek Ortak Bir Platform Olusturmaya çalişacağim.

SerMimar
14-05-2007, 18:34
konuyla ilgili forum yöneticileri uygun konu başlığını açacaklardır.

mimari programlar altında yeni bir konu açarak konuyla ilgili bilgi verebilirsiniz...

ilgi ve alakanız için teşekkürler.

İsmail SKBN
17-05-2007, 11:43
Valla konuyu açtıktan sonra yazınızı gördüm. Ama bu vesileyle isteğinizde yerine getirilmiş oldu . revit benimde kullanmak istediğim bir program revit structure ın demo dvd sine inceledim güzel bir program ama menüleri biraz karışık buldum. katkılarınızı bekliyoruz

banuaaa
17-05-2007, 12:31
ilginiz için teşekkürler. elimden geleni yapmaya çalısacagım . ayrıca gercekten programı öğrenmek isterseniz yerimiz beşiktasta . size yardımcı olmak isterim.

İsmail SKBN
17-05-2007, 13:23
Gerçekten öğrenmek istiyorum ama ben İstanbul dışındayım. buradaki paylaşımlarınızdan faydalanırız inşallah. yinede ilginize çok teşekkürler...