eskişehirde yangın merdiveni
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
orda merdiven mi var ben göremedim :):)
:) çok iyi yalnız,yapmış olmak için yapmışlar,bravo valla...!:(
Raphsody
15-06-2007, 12:49
Abuk subuk kurallar getiren sistemimize değişik bir bakış açısı... Yangın merdiveni olması mecburiyeti yoruma açık olunca bu tip saçmalıkların olması normal...
tamermanav
17-06-2007, 10:34
abi bunu kontrol edenler hiç görmüyo adam resmen dalga geçer gibi göz göre göre çakallık yapıo....
SerkanÇelik
17-06-2007, 11:43
Arkadaşlar bilirmisiniz yurt dışında Türk İşi yada Türk kabalığı diye bir deyim oluşmuştur,duyunca kabullenmek istemez insan ama bunun gibi örnekleri görüncede hak vermiyor değilim.
Türk insanı açık bir madde bulduğumuz zaman kesin onu kullanır bu da onlardan biri kanımca...
A.Gökhan ALPTEKİN
20-06-2007, 22:22
Bu gibi örnekleri komedi sitelerinde görüp gülenlere bile acıyorum bir gün bu binada çıkabilecek yangında olabilecekleri düşünmek gerekir kesinlikle etik değerlerimize aykırı hareketler...
selcen zeliha
06-07-2007, 21:59
rezillik bu yaa.resmen dalga geçmişler....
statiker
07-07-2007, 10:05
aslında millet olarak pratik zekalıyız ama hep üçkağıtçılığa kullanıyoruz zekamızı:)
Tahtadan Yapsa Taşi Gediğine Oturtacakti.
statiker
08-07-2007, 15:44
Ahşap yapılsaydı dört dörtlük bir komedi olurdu..o kadarını düşünmüşler:)
Erman GÜDÜ
02-08-2007, 11:04
iş kitabına uymuş...sorun yok...kusura bakmayın ağır olacak hayvan herifler...
iç içe iki merdivenn.... hangisini kullnırsakk... bu neya komedii:D
yok artık ya... ayıptır valla.. hangi akla hizmet içn yapılmışsa..
cömezmüh
04-08-2007, 22:14
aman arkadaşlar biz böyle şeyler olmasın diye bu mesleği seçtik.işimize mantığımızı katmayı sakın unutmayalım....
yaa ben olsam bu apartmanda oturmam yaa resmen dalga geçiyolar insanla al sana yangın merdiveni yaptık nasıl olmus ağlasakmı gülsekmi yaa:confused: