Orijinalini görmek için tıklayınız : HES ve SU YAPILARIYLA ALAKALI ÖRNEK PROJELER VARMI?

adonic
02-05-2007, 14:29
MERHABALAR;

Elinde HES Santrali ve baraj yapılarıyla alakalı proje ,hesap ,çizimi olanlar lütfen burada paylaşalım. Benim şuan bunlara çok ihtiyacım var.Herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.

dev-genc
13-07-2007, 12:44
baraj projesinde çok fazla hesap olması ve bunların hepsinin alle yapılması nedeniyle internet ortamında HES projesi bulabileceğini sanmıyorum. Sana prof. dr. Orhan Baykan' ın su yapıları kitabını öneririm yardımcı olacaktır. Yada dsi den elde edebilirsin projeleri.

anka34
01-10-2007, 09:12
Şu anda HES projesı ile ilgili calısıyorum. Yardımcı olabilirim.

muzur
02-10-2007, 14:47
orhan baykan benim hocam onun kitabını bulursanız gerçekten işinize yarayacaktır hatta eğer denizlideyseniz ben size o kitabı veririm.. orhan hoca pamukkale üniversitesinin hocası ve bende burda okuyorum..

scorpion76
19-10-2007, 23:23
Orhan hocam'a selamlarımı iletirseniz sevinirim.Bende 98 mezunuyum arkadaşlar.Hocamızın kıymetini bilin ve ona özgü ders anlatımlarından mümkün olduğunca faydalanın arkadaşlar.Ondan hem ders anlamında hem dünya görüşü anlamında alınabilecek birçok şey olduğunu önemle hatırlatırım.

Adım:Mesut TAŞAR (beni hatırlayacaktır) :)

madikbas
06-12-2007, 09:17
anka34 arkadaşım sana mesaj attım. Yanıtlarsan sevinirim.

ekanmaz
07-02-2008, 16:50
MERHABALAR;

Elinde HES Santrali ve baraj yapılarıyla alakalı proje ,hesap ,çizimi olanlar lütfen burada paylaşalım. Benim şuan bunlara çok ihtiyacım var.Herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.

EİE de çalışıyorum. HES yapıları ve bunlar hakkında yardımcı olabilirim.
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

livan
05-03-2008, 08:16
size yardım etmek isterim ama o kadar teferruat var size iletecek zaman da yok acıkcası şu anda akköy 1 enerji santralini yapıyorum