bttrfly
02-05-2007, 10:24
selam arkadaşlar..roma imparatorluğu ile ilgili ödev aldım ve maket görünüşünü hiç bir yerde bulamıyorum..bulabileceğm bir yer varmı?yardımcı olursanız sevinirim..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : roma imparatorluğu bttrfly 02-05-2007, 10:24 selam arkadaşlar..roma imparatorluğu ile ilgili ödev aldım ve maket görünüşünü hiç bir yerde bulamıyorum..bulabileceğm bir yer varmı?yardımcı olursanız sevinirim.. onlymustys 08-08-2007, 00:03 merhaba dostum işini ne kadar görür bilmem ama [Only registered and activated users can see links] kendi yapmış olduğum projeler arasında iki tane roma imp. ile ilgili çizim var biri anfi diğeride yıkık adını verdiğin bir proje SerkanÇelik 08-08-2007, 12:36 Maket görünüşünü yapacaksanız eğer işinize yarayabilir Digital Roman ; 3 boyutlu render edilmiş görüntüler ve mov formatlı videolar mevcut, [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] Old Saint Peter's Basilica [Only registered and activated users can see links] Roma yerleşim planı [Only registered and activated users can see links] _large.png [Only registered and activated users can see links]_of_Roman_Engineering [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] teramit 26-10-2007, 21:46 [Only registered and activated users can see links] |