banu_
22-04-2007, 15:51
prefabrik yapılar dersinde ahşap prefabrik yapılar konusunu anlatmam gerekiyo ve bana bunun için gerekli yazı,resim vb. döküman lazım.yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : ahşap prefabrik yapılar hakkında... banu_ 22-04-2007, 15:51 prefabrik yapılar dersinde ahşap prefabrik yapılar konusunu anlatmam gerekiyo ve bana bunun için gerekli yazı,resim vb. döküman lazım.yardımcı olabilirseniz sevinirim sirdas 26-04-2007, 16:43 hehe bende aynısını arıom bulan varsa bana da yollasın:d sende banu bulursan beklıorum bende var ama az ıstersen yollayayım domatez 28-04-2007, 00:55 ben galiba yardım edebilirim kütük ev sistemleri adı altında imalat va montaj firma tarafından yapılmakta ahsaplar enprenye demilen bir sıvı ile vakumlanıp kurt böcek gibi haşere gruplarından vede hava ile oluşacak yıpranmalardan kendimi uzun süre muhafaza etmesi sğlanacaktır evin ahşap olması insann sağlıklı olması demektir ucuz evlerdir sıcak görünümlülerdir çok şey sayılabilir tek konu biraz dikkat tir oda yangın olayıdır bence hergece yatmadan önce elektrik sistemini zaman ayarlı bir roleyle otomatik kesmek gerekir genelde gir sakınca olmaz ama yinede ahşaptır tek kusuru budur eksisi azdır artısı çoktur işnşallah size yardımcı olabilmişimdir tesadüf bu gün aynı konuyla direk görüşme yaptım sevall 08-05-2007, 14:38 geniş orman alanları bulunan üülkelerde bir iki katlı konutlar prefabrik ahşap yapı elemanları ile yapılmaktadır.Ülkemizde ise hem hızla yok olan ormanlarımızdan elde edilen ahşabın pahalı olması,hemde çürüme ve yangına karşı korumayı sağlayacak işlemlerin ekonomik olmaması nedeniyle yaygınlaşmamıştır.İthal edilen ve bunlardan kopya edilerek yapılan konutlar yerine doğu karadeniz bölgemizde kullanılan,deprem ve rüzgar gibi yatay yüklere karşı çaprazları bulunan,ahşap yapı türlerine öncelik verilmesinde yarar görülmektedir. |