turrrannn
29-03-2007, 15:41
vista kullanıyorum ancak idenin son versiyonları analiz yaparken sorun çıkarıyor bunu nasıl bildirelim ideye
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : ide 5.502 Vistada problemli turrrannn 29-03-2007, 15:41 vista kullanıyorum ancak idenin son versiyonları analiz yaparken sorun çıkarıyor bunu nasıl bildirelim ideye yuksekmuhendis 29-03-2007, 16:52 program şuanda vistayı desteklemiyor xp kullanmalısınız. muz_o2000 29-03-2007, 17:42 Bravo ide ye yani..........diğerleri bu işi çoktaaaan çözdü İsmail SKBN 29-03-2007, 19:37 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) adresine isim soyad ve kullanıcı numaralarını yazıp yollarsanız. 1-2 gün içerisinde cevap alabilirsiniz. turrrannn 30-03-2007, 09:08 işte milyarlarca lira verdiğimiz programın vista ile ilgili çözümü ideYAPI programları şu an vista işletim sistemini desteklememektedir. (Çünkü bizim kullandığımız yazılım dili de şu an vistayı desteklemiyor) ideYAPI vista işletim sistemini desteklediğini söylememektedir. Programları XP işletim sisteminde çalıştırabilirsiniz. İyi çalışmalar Levent Özpak ideYAPI İsmail SKBN 30-03-2007, 12:47 paylaştığın için teşekkürler. umarım en kısa sürede sorun halledilir. Haqan 30-03-2007, 14:46 Ben bilgisayarıma vista uyumluluk testi yaptırdım. Link aşağıda belki yararlanmak istersiniz. [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Çıkan sonuçları görünce vista kurmaktan vazgeçtim. Ekran kartı sürücülerinden tutun da ana karta kadar bir çok güncelleme yapmam gerektiğini rapor etti. (Üstelik XP olarak tamamıyla günceldir bilgisayarım). Hem yazılım hem de donanım olarak hepsinin güncel sürümleri yok. idecad dışında kullandığım diğer programlar için ise durum kesin olmadığından ve bu işe zaman da ayırmak istemediğimden vistaya geçme işinden şimdilik vazgeçtim. Yanlış anlaşılmasın kimse geçmesin demiyorum; gözlemlediğim kadarıyla dünyada vistaya uyumluluk konusunda bir yavaşlık söz konusu demek istiyorum. Microsoftun kendi ürünleri bile vistaya yeni adapte oldu. idecad'e gelince yeni versiyon (6 versiyonu) vistanın tüm olanaklarını kullanabilecek. Diğer önemli olanaklarla beraber visayı tam anlamıyla kullanabilme olanağı olacak. Haqan 30-03-2007, 15:20 Ayrıca Xp de sorunsuz ve verimli çalışan herhangi bir x programın vistada çalışmaması durumunu hem teknik hem de kullanıcı olma açısından değerlendirdiğimde, bu sorunun tamamen vistaya ait sorun bir olduğunu, vistayı geliştirenler tarafından işletim sistemleri arasındaki uyumluluğun düşünülmediğinin yargısına varıyorum. Bununla birlikte tabi ki x programının yeni bir versiyonunda vistaya uyumlu olmasını beklerim. cassabotanic 30-03-2007, 16:38 [Only registered and activated users can see links] Bu konuyla ilgili bir link erdal65 03-03-2008, 19:43 kardeş vistayı at çöpe tam bi baş belası idede stada autocatta aynı sorunlar var ben xp ye geçtim bence sende öyle yap kolay gelsin KUTLUMÜH 03-03-2008, 20:12 Sistem Gereksinimleri[Only registered and activated users can see links] için Minimum Sistem Gereksinimleri Windows 2000 (Service Pack 4), Microsoft Windows XP (Service Pack 2) veya Microsoft Windows Vista Intel Pentium 4 İşlemci 512 MB bellek 64 MB T&L destekli OpenGL ekran kartı CD ROM sürücü 17 inç crt ya da lcd monitör 1024x768 ekran çözünürlüğü Microsoft Windows uyumlu fare PC için Önerilen Sistem Gereksinimleri Microsoft Windows XP (Service Pack 2) veya Microsoft Windows Vista Çift Çekirdek İşlemci 2048 MB bellek 256 MB T&L destekli nvidia işlemcili ekran kartı CD ROM sürücü 19 inç crt ya da lcd monitör 1280x 1024 ekran çözünürlüğü Microsoft Windows uyumlu fare Dizüstü Bilgisayarlar İçin Önerilen Sistem Gereksinimleri `Yerleşik Nvidia Geforce` ekran kartı Microsoft Windows XP (Service Pack 2) veya Mirosoft Windows Vista 2048 Mb bellek CD ROM sürücü Microsoft Windows uyumlu fare Ati Radeon tabanlı ekran kartı olan PC ve Dizüstü bilgisayarlarda 3 boyutlu görüntülerde sorunlar olabilir. Sisteminizin bu özelliklere sahip olması gerekmektedir.Kaynak [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]). cassabotanic 04-03-2008, 14:08 5.507 Versiyonundan itibaren ide vistada problemsiz çalışıyor. Şu anda 5.511 versiyonu var. Sitelerinden ücretsiz indirebilirsin. [Only registered and activated users can see links] |