Orijinalini görmek için tıklayınız : ide 5.502 Vistada problemli

turrrannn
29-03-2007, 15:41
vista kullanıyorum ancak idenin son versiyonları analiz yaparken sorun çıkarıyor bunu nasıl bildirelim ideye

yuksekmuhendis
29-03-2007, 16:52
program şuanda vistayı desteklemiyor xp kullanmalısınız.

muz_o2000
29-03-2007, 17:42
Bravo ide ye yani..........diğerleri bu işi çoktaaaan çözdü

İsmail SKBN
29-03-2007, 19:37
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) adresine isim soyad ve kullanıcı numaralarını yazıp yollarsanız. 1-2 gün içerisinde cevap alabilirsiniz.

turrrannn
30-03-2007, 09:08
işte milyarlarca lira verdiğimiz programın vista ile ilgili çözümü

ideYAPI programları şu an vista işletim sistemini desteklememektedir. (Çünkü
bizim kullandığımız yazılım dili de şu an vistayı desteklemiyor)
ideYAPI vista işletim sistemini desteklediğini söylememektedir.

Programları XP işletim sisteminde çalıştırabilirsiniz.

İyi çalışmalar

Levent Özpak
ideYAPI

İsmail SKBN
30-03-2007, 12:47
paylaştığın için teşekkürler. umarım en kısa sürede sorun halledilir.

Haqan
30-03-2007, 14:46
Ben bilgisayarıma vista uyumluluk testi yaptırdım. Link aşağıda belki yararlanmak istersiniz.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Çıkan sonuçları görünce vista kurmaktan vazgeçtim. Ekran kartı sürücülerinden tutun da ana karta kadar bir çok güncelleme yapmam gerektiğini rapor etti. (Üstelik XP olarak tamamıyla günceldir bilgisayarım). Hem yazılım hem de donanım olarak hepsinin güncel sürümleri yok. idecad dışında kullandığım diğer programlar için ise durum kesin olmadığından ve bu işe zaman da ayırmak istemediğimden vistaya geçme işinden şimdilik vazgeçtim. Yanlış anlaşılmasın kimse geçmesin demiyorum; gözlemlediğim kadarıyla dünyada vistaya uyumluluk konusunda bir yavaşlık söz konusu demek istiyorum. Microsoftun kendi ürünleri bile vistaya yeni adapte oldu.

idecad'e gelince yeni versiyon (6 versiyonu) vistanın tüm olanaklarını kullanabilecek. Diğer önemli olanaklarla beraber visayı tam anlamıyla kullanabilme olanağı olacak.

Haqan
30-03-2007, 15:20
Ayrıca Xp de sorunsuz ve verimli çalışan herhangi bir x programın vistada çalışmaması durumunu hem teknik hem de kullanıcı olma açısından değerlendirdiğimde, bu sorunun tamamen vistaya ait sorun bir olduğunu, vistayı geliştirenler tarafından işletim sistemleri arasındaki uyumluluğun düşünülmediğinin yargısına varıyorum.

Bununla birlikte tabi ki x programının yeni bir versiyonunda vistaya uyumlu olmasını beklerim.

cassabotanic
30-03-2007, 16:38
[Only registered and activated users can see links]

Bu konuyla ilgili bir link

erdal65
03-03-2008, 19:43
kardeş vistayı at çöpe tam bi baş belası idede stada autocatta aynı sorunlar var ben xp ye geçtim bence sende öyle yap kolay gelsin

KUTLUMÜH
03-03-2008, 20:12
Sistem Gereksinimleri[Only registered and activated users can see links] için Minimum Sistem Gereksinimleri
Windows 2000 (Service Pack 4),
Microsoft Windows XP (Service Pack 2)
veya Microsoft Windows Vista
Intel Pentium 4 İşlemci
512 MB bellek
64 MB T&L destekli OpenGL ekran kartı
CD ROM sürücü
17 inç crt ya da lcd monitör
1024x768 ekran çözünürlüğü
Microsoft Windows uyumlu fare

PC için Önerilen Sistem Gereksinimleri
veya Microsoft Windows Vista
Çift Çekirdek İşlemci
2048 MB bellek
256 MB T&L destekli nvidia işlemcili ekran kartı
CD ROM sürücü
19 inç crt ya da lcd monitör
1280x 1024 ekran çözünürlüğü

Dizüstü Bilgisayarlar İçin Önerilen Sistem Gereksinimleri
`Yerleşik Nvidia Geforce` ekran kartı
veya Mirosoft Windows Vista
2048 Mb bellek
CD ROM sürücü

Ati Radeon tabanlı ekran kartı olan PC ve Dizüstü bilgisayarlarda 3 boyutlu görüntülerde sorunlar olabilir.
Sisteminizin bu özelliklere sahip olması gerekmektedir.Kaynak [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]).

cassabotanic
04-03-2008, 14:08
5.507 Versiyonundan itibaren ide vistada problemsiz çalışıyor. Şu anda 5.511 versiyonu var. Sitelerinden ücretsiz indirebilirsin.

[Only registered and activated users can see links]