Orijinalini görmek için tıklayınız : Cross yöntemi

rasitaydos
28-03-2007, 18:15
Merhaba Arkadaşalar
Öncelikle aranıza katılamktan büyük mutluluk duyduğumu bildirmek isterim..
Açıkçası ödevimle ilgili araştırma yaparken böyle güzel bir forumun olduğunu farettim ve kaydoldum ve çok da hoşuma gitti..
Güzel paylaşımlar var...

Cross yöntemiyle tek doğrultulu döşeme hesabı hakkında yardıma ihtiyacım var..İnternette açıklayıcı bilgi bulamadım pek..Yardımcı olaursanız çok sevineceğim...

Teşekkürler...

M.Kemal VARCIN
29-03-2007, 07:57
rasit aydost oncelikle forumumuza katıldıgın için ve guzel dusuncelerin için tesekkurler.Konun için biraz daha acıklayıcı birseyler yazarsan sevinirim.Ancak ileride sana lazım olacagını dusundugum ve daha once forumda excelde yapılmıs cross yontemlerini eklemiştim.asagıdaki linkten o dosyalara ulasabilirsin.Saygılarımla...

[Only registered and activated users can see links]

İyi Çalışmalar...

angelus86
27-10-2007, 13:25
benim de cross yöntemiyle ilgili yardıma ihtiyacım var :) bizim hocalarımız excelde yapılan cross u kabul etmiyorlar mutlaka elde hesap istiyorlar. bana cross u anlatan bir kaynak önerebilir misiniz? elimde ingilizce kaynaklar var o yüzden türkçe olursa sevinirim

engin girgin
29-10-2007, 03:49
elimde erciyes üni betonarme notları var.biz ordan öğrendik.ihtiyacın olursa yardım edebilirim.bu aralar foruma pek girmiyorum.mail atabilirsin gerekirse