Orijinalini görmek için tıklayınız : model ve deformasyon çizimleri

torunoğlu
09-12-2006, 15:05
arkadaşlar analizden sonra MODEL VE DEF. ÇİZİMLERİ ne tıklıyorum model (gmgeo) bulunamadı diyor.bunun sebebini bilen warmı acaba?:cool:
şimdiden çok teşekkürler

eotugen
11-12-2006, 16:21
zaman zaman bu sorunu bende yaşıyorum nedeni genelde projede bi takım hataların bulunması tekrar gözden geçirmende fayda var işin kötü tarafı programın hatanın nerden kaynaklandığını belirtmiyor olması,insan saçını başını yoluyor bazen

H.Kumral
11-12-2006, 18:10
ankaraya göndermek lazım bu modelleri kendileride şaşırıyorlar inanın

honolululu
24-12-2006, 09:59
GMGEO bulunamıyorsa eotugen arkadasımızın dediği gibi analiz başarıyla tamamlanamamış demektir. Analiz işlemi sırasında bir takım uyarıları veriyor program, bunların incelenmesinde fayda olabilir. Ayrıca modelde mekanizma oluşumu, elemanların bağlanamaması gibi durumların olup olmadığına bakmak gerekebilir. Bir de piyasaya sürülmüş olan en son sürümü kullanmak gerekebilir (SP4). İnternet sitelerinden indirilebiliyor.

eotugen
31-03-2007, 18:31
birde projenin dizininin bulunduğu yeri kontrol etmek gerekir örneğin projenizi masaüstünde bir yere kaydettiyseniz program bunu otomatik görmüyor, ozaman programı kurduğunuz dizin içinde AnlPostPro diye bişey var çift tıkladığımızda açılan pencerede projenizi kaydettiğiniz yerdeki PBP uzantısını manuel olarak tanımlarsanız model ve deformasyon çizimlerini görebilirsiniz.

bunu bulana kadar doğru projemi nerde modelleme hatası yaptım diye 50 kere inceledim destek hattındanda bir allahın kulu böyle bi sorun olabilir diye uyarmadı .

insmuhgk
01-04-2007, 05:10
Tebrikler..!

Demekki problemin çözümü bulanabiliyormuş, yeterki aransın, azmedilsin..

G.KÖSE

torunoğlu
15-04-2007, 21:12
birde projenin dizininin bulunduğu yeri kontrol etmek gerekir örneğin projenizi masaüstünde bir yere kaydettiyseniz program bunu otomatik görmüyor, ozaman programı kurduğunuz dizin içinde AnlPostPro diye bişey var çift tıkladığımızda açılan pencerede projenizi kaydettiğiniz yerdeki PBP uzantısını manuel olarak tanımlarsanız model ve deformasyon çizimlerini görebilirsiniz.

bunu bulana kadar doğru projemi nerde modelleme hatası yaptım diye 50 kere inceledim destek hattındanda bir allahın kulu böyle bi sorun olabilir diye uyarmadı .

kardeş sana sonsuz şükranlarımı sunuyorum.sorun halloldu.okadar çok kişiye sordumki kimse bulamadı.sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.bende masa üstünde kullanıyodum.masa üstündekileri pbdata nın içine attım sorun çözüldü. cok saol