Ş.ÇELİK
06-12-2006, 11:29
Edremitte yapılan bir çalışma..planları ekliyorum arkadaşlar..çalışmanın tamamı yurt dışında sergilenmiştir..
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : röleve projesi Ş.ÇELİK 06-12-2006, 11:29 Edremitte yapılan bir çalışma..planları ekliyorum arkadaşlar..çalışmanın tamamı yurt dışında sergilenmiştir.. [Only registered and activated users can see links] ceyacemjin 17-11-2008, 21:12 merhaba..ben sakarya üniversitesi restorasyon bölümü öğrencisiyim.1.sınıfım..hocamız araştırma ödevi verdi...rölöve....tarihi olabilr..bi binanın pölövesi olabilir...ne olursa olsun dedi..ama hakkında çok da bilgi edinemıorum ....nerden başlamam gerekio bilmiorum..yardımcı olursanız sevinirim erkara 05-03-2009, 15:47 yaptığınız bir yanlışı düzeltmek istiyorum. 1.Rölöve ; uluslararasi adi "measured drawing ([Only registered and activated users can see links])" olup, bizim kullanmakta oldugumuz hali olan "rolove" sozcugu fransizca ([Only registered and activated users can see links]) "relevé"* ([Only registered and activated users can see links])den gelmektedir.Rölöve olarak Türkçeleştirilmiş olan bu sözcük röleve şeklinde yazılmaz. 2.Ayrıca rölöve bir proje değildir.O yüzden rölöve projesi değil de ;rölöve çizimi diye adlandırılır. Bilginize..........Kolay gelsin.:) erkara 05-03-2009, 15:49 önce binayı tespit edip ada pafta parsel numarası ile ilgili koruma kuruluna başvur ordan sana bilgi verirler. |