MahmutAy
22-04-2006, 22:21
Yakın Doğu Üniversitesi
Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Bölümü
[Only registered and activated users can see links]
Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Bölümü
[Only registered and activated users can see links]
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakın Doğu Üniversitesi - YDÜ MahmutAy 22-04-2006, 22:21 Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü [Only registered and activated users can see links] nirengi 26-09-2007, 14:04 merhaba arkadaşlar. hiç kimse mesaj yazmamış. ben mimar değilim... İnşaat mühendisiyim.. Fakat okulum adına bir forum açılmış ve de hiçbir mimarlık öğrencisi mesaj yazmamış. ilgisiz kalmayalım lütfen bu tip forumlara... Saygılarımla... mimarbey 27-09-2007, 16:16 yazayım da yokmu konunuz ydü mezunuyum bende ama kimse yok :( nirengi 28-09-2007, 09:00 ydü'nün mimarlık bölümü oldukçakalitedir. sizin zamanınızda nasıldı bilmiyorum ama şu andaki bölüm başkanından çok memnundu arkadaşlar. en büyük eksiği o eski çizim masaları ile yetersiz bilgisayar dersleri.. Ama öğrencilerin tasarımcılığını arttırmaya yönelik ilginç yönlendirmeleri vardı ben okuldayken. İyi işler yapıyorlar.. Ama buna rağmen forum bomboş.. sanki ydü öğrencilerinin mimarlıkla alakası yokmuş gibi algılanıyor.. Öyle olmadığını bildiğim için garipsedim biraz. Niçin acaba? ismeterman 15-10-2007, 21:44 AFET YONETMELIGI: File: AfetFINAL999.pdf DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) DEPREM ICIN SISMIK KOD: File: SISMIC_CODE.pdf DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) BETONARME YAPILAR ICIN TS: File: TS500.pdf DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) YAKIN DOGU UNIVERSITESI NOT CIZELGESI: File: TRANSCRIPT.xls DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) INSAAT MUHENDISLIGI YAZ STAJI (INGILIZCE) File: SUMMER_PRACTICES.rar DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ZEMIN MEKANIGI: File: TS1900-1Mart2006.pdf DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) File: TS1900-2Mart2006.pdf DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) yavuz3343 18-10-2007, 20:41 ben de yakın doguda okuyorum selamlar...iyi calısmalar.. Hanedan 20-10-2007, 10:41 Yapı kulübünden ne haber? Devam ediyor mu faaliyetleri? yaksa sahiplenilmedi mi? eleven 13-02-2008, 22:40 selam arkadaşlar bende ydü mimarlık fakultesınde okuyorum.Bölümde eğitim kalitesi çok iyi bencede. ayrıca fakültenin resmi olmayan websitesini açtık [Only registered and activated users can see links] herkesi bekliyoruz. |