Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakın Doğu Üniversitesi - YDÜ

MahmutAy
22-04-2006, 22:21
Yakın Doğu Üniversitesi

Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Bölümü

[Only registered and activated users can see links]

nirengi
26-09-2007, 14:04
merhaba arkadaşlar.
hiç kimse mesaj yazmamış.

ben mimar değilim... İnşaat mühendisiyim..
Fakat okulum adına bir forum açılmış ve de hiçbir mimarlık öğrencisi mesaj yazmamış.

ilgisiz kalmayalım lütfen bu tip forumlara...

Saygılarımla...

mimarbey
27-09-2007, 16:16
yazayım da yokmu konunuz ydü mezunuyum bende ama kimse yok :(

nirengi
28-09-2007, 09:00
ydü'nün mimarlık bölümü oldukçakalitedir. sizin zamanınızda nasıldı bilmiyorum ama şu andaki bölüm başkanından çok memnundu arkadaşlar. en büyük eksiği o eski çizim masaları ile yetersiz bilgisayar dersleri..

Ama öğrencilerin tasarımcılığını arttırmaya yönelik ilginç yönlendirmeleri vardı ben okuldayken.
İyi işler yapıyorlar..

Ama buna rağmen forum bomboş.. sanki ydü öğrencilerinin mimarlıkla alakası yokmuş gibi algılanıyor.. Öyle olmadığını bildiğim için garipsedim biraz. Niçin acaba?

ismeterman
15-10-2007, 21:44
AFET YONETMELIGI:
File: AfetFINAL999.pdf
DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

DEPREM ICIN SISMIK KOD:
File: SISMIC_CODE.pdf
DownloadLink: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

BETONARME YAPILAR ICIN TS:
File: TS500.pdf

YAKIN DOGU UNIVERSITESI NOT CIZELGESI:
File: TRANSCRIPT.xls

INSAAT MUHENDISLIGI YAZ STAJI (INGILIZCE)
File: SUMMER_PRACTICES.rar

ZEMIN MEKANIGI:

File: TS1900-1Mart2006.pdf

File: TS1900-2Mart2006.pdf

yavuz3343
18-10-2007, 20:41
ben de yakın doguda okuyorum selamlar...iyi calısmalar..

Hanedan
20-10-2007, 10:41
Yapı kulübünden ne haber?
Devam ediyor mu faaliyetleri? yaksa sahiplenilmedi mi?

eleven
13-02-2008, 22:40
selam arkadaşlar bende ydü mimarlık fakultesınde okuyorum.Bölümde eğitim kalitesi çok iyi bencede. ayrıca fakültenin resmi olmayan websitesini açtık [Only registered and activated users can see links] herkesi bekliyoruz.