Orijinalini görmek için tıklayınız : probinayı kullanma imkanımız yokki soru soralım

aytac
05-09-2006, 19:47
Probina ile ilgili soruları cevaplayan arkadaşlara canı gönülden teşekkürler yanlız ;

arkadaşlar bu probina öteki adıyla csc orion'un ne demosu var ne triali ne cracki
programı aramadığım çin-arap-tayvan sitesi kalmadı.
programı kullanamıyoruzki soru soralım..Bu probina bi demo çıkarmazsa bence insanların programa ilgisi azalacak kimsede kullanmayacak..
Uyuz oldum hakikaten.

Ayrıca programı bi tayvan sitesinde buldum.. ama donanım kilidi olmadığından çalışmıyor..Rus crackerlar 200$ dolar istiyor crackine..Piyasada boşuna crack falan aramayın die söylüyorum..kolay gelsin..

MUSTAFA GÜNERİ
07-09-2006, 23:25
Aytaç Bey çok haklısınız malesef öğrenme imkanımız bile yok.

kral43
10-09-2006, 17:16
Ben Probina Satış bölümüyle konuştum bana 1-2 aylık geçici lisans göndereceklerdi.Ama 3 ay oldu hala gelmedi.Yani pek mümkün değil şimdilik probinayı kullanmak.Kırığıda yok piyasada.

Yiğit Baran Soylu
11-09-2006, 13:24
arkadaşlar aynen katılıyorum zaten bu yüzden ide yapı piyasada 1. ben senin programının nasıl olduğunu bilmezsem neden alayım ki umarım bi yetkili buayı okur

zedan1212
11-09-2006, 21:37
çok kaliteli bir proğram olduğundan saklıyorlar...

M.Kemal VARCIN
11-09-2006, 21:50
Kalitesinden diil bence arkadaslar programın kırılıp kırık program kullanılmasından korkuolar ondan dolayı.Arkadaslar probinanın anlatım videosu var sadece baska biseyi yok.Eger isterseniz upload edebilirim...

ii çalışmalar...

cemali hasdemir
12-09-2006, 13:30
kırık programlara güvenilmez bence;
bulursanızda paranızdan olmayın...

Yapı Mühendisi
12-09-2006, 17:28
Microsoft bile kırık programlarının kullanılmasına izin veriyor tabi öğrensinler kendi ürünlerini alsınlar diye. Çok rahat kırık ürünlerinin kullanılmasını engellerler ama yapmıyorlar.Hatta belki de kendileri piyasaya sürüyorlar.
Bir çok yazılım şirketinin bu işi yaptıklarını düşünüyorum.
Probina gelişimini bu metodla engelliyor.

uytuyt
15-10-2006, 02:43
ben sadece okulda kullanmıştım ve öğretildiği kadarıyla biliorum istediğimiz zaman da kullanamadığımız için arkadaşlar böle kaliteli programdan eksik kalıyoruz demo vs dökümanlardan okuyoruz bu programın içeriklerini malesef bu da tam anlamıyla yeterli gözükmüo teşekkür ederim

mkbiksi
16-10-2006, 00:13
GÖrÜŞlerİnİzİ Okudum

Pİysadan Da GÖrdÜĞÜm Kadariyla Rahat Crack Len Programlar Lİsansli Kullanim Bakimindanda RevaÇta

Pİyasada Demosu Bulunan Firmalar Kendİlerİnİ Daha İyİ Tanitabİlİyor Ve Kullanimlari Yaygin

Pİyasada Demosu Sadece Fİlm Anlatim Tarzinda Mevcut Probİnanin

Bence İnsan Kullanmadanda İyİmİ KÖtÜmÜ Anlayamaz
Ballandira Ballaandira Anlatimi Var. Ayrica Kİmse Malini KÖtÜlemez

Sta4cad De BÖyle Yapabİlİrdİ Fakat Sadece Kayit İmkanini Kapatip Pİyasaya SÜrÜyor. Probinanin Sta4cad İ İdecad İ Örnek Almasi Gerekİyor

KaŞ Yaparkan GÖz Çikariyor

Not:
ArkadaŞlar Ayrica Bu Sİtede Crack Ve Benzerİ TÜrden Lİnkler Vermek Yasaktir

statiker
16-10-2006, 15:04
haklısınız arkadaşlar,en azından demosunu üretmeliler..

ozyoo
21-11-2006, 21:33
probina 13 versiyonunun crackı piyasada dolasıyor pro modulunu kırmıslar ve butun ozellikleri de calısıyor.

jeffreyy
22-11-2006, 03:40
probina pek fazla kullanılmıyor. ve tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki piyasada az kullanılan bir programa güvenmemek gerekiyor. çünkü az kullanılan programın üreticileri daha az kazanacakları için araştırma ve geliştirmeye ayrılan ödenek azalıyor ve programın versiyonları pek sık güncellenmiyor. hataya açık oluyor ve teknik desteği zayıf oluyor. para çok önemli bir programın gelişmesi için. o yüzden kırılma riski olsa da piyasaya kısıtlanmış sürümlerinin sürülmesinden yanayım. böylece kullanımı yaygınlaşıyor. ayrıca bir program için kullanım kolaylığı ve arayüz çok önemlidir. sta4cad bir çok farklı modülden oluştuğu için ve işlemleri sanki windows arabiriminden değil de başka bir işletim sisteminde yapıyormuş gibi hissettirdiğinden benden - not aldı diyebilirim. ide cadin ise yeterince esnek bir program olduğunu düşünmüşyorum. ama yine de probina diğer ikisinden geride kalmış bir program. bu programın üreticilerinin uyanması gerekiyor.

honolululu
03-12-2006, 16:34
Probina yurtdışında yaklaşık 500, yurtiçinde de yaklaşık olarak 2000 kişi tarafından kullanılıyor. Piyasada az kullanıldığını düşünmüyorum. Ama daha çok kişiye daha yeterli tanıtım yapılması gerektiğine katılıyorum.Teknik destek konusunda ise probinanın şu anda en iyi desteği verdiğine inanıyorum. Diğer iki programda bu konu bence oldukça eksik.
Probinayı yaklaşık olarak 3 senedir kullanan birisi olarak, diğer programlara kıyasla daha kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sunduğu raporlarda neyi nasıl yaptığını rahatça anlayabiliyorum. Diğer programlarda daha yapısal modelin nasıl oluşturulduğu bile kullanıcıya yeterli detayda sunulmuyor.
Programın az ya da çok kullanılıyor oluşu, güvenip güvenmemek için yeterli bir argüman değil. Bugün istanbuldaki deprem master planı çerçevesinde mevcut binaların değerlendirilmesi işlerinde tamamen probina kulanıldı. Yönetmeliğe eklenen lineer ve nonlineer yöntemler önce probinada denendi ve kalbirasyonları probina ile beraber yapıldı.

hgunes24
06-03-2007, 13:11
Benim söyleyebileceğim probina kullanımı, diğer programlara nazaran biraz daha zahmetli ve karışık gibi.

bunyamin
09-05-2007, 10:26
Demosunu isteyen arkadaşlar internette biraz araştırılarsa 13 versiyonunun crackli versiyonunu bulabilirler.Denemek için indirdim çalışıyor.Bu sitede yasa dışı programlar yasak olduğu için(öylede olması gerekir) paylaşmıyorum.Sağlıcakla kalın.

Y.Yıldırım
08-03-2008, 16:34
Programı crack li versiyonunu eğitim amaçlı bile olsa kullanılmasını önermiyorum zira crackli probina ve lisanslı probinanın sonuçlarını karşılaştırmıştım ben de birbirlerinden farklıdır.

Açıkcası ben lisanslı kullanıcı olarak piyasada demosunun olmamasından mutluyum ve crack inin de şu an kullandığım versiyonun piyasada olmadığını bilmek benim içimi rahatlatıyor.
Herhangibir programın çalıştırılabilir bir exe dosyası varsa demo olsun farketmez bu programa ait crack yapılabileceğini artık programcılıkla ilgili iki cümle bilen herkes biliyor.
Lisanslı kullanıcı olarak para verip bir hizmet alıyorsam bunun bir farkının olması gerekir.
Ki piyasadaki diğer yukardaki bazı mesajlarda isimleri geçen cracklerinin bulunduğu söylenen programları bir çok firma o halleri le kullanıp proje hazırlıyor ve onaylanıp uygulanıyor o projeler.
Bunun etikliğini kimse savunamaz arkadaşlar analiz sonuçları crack ile lisanslı program arasında farklı ise bu hem etik değildir hem doğru değildir.

Eğitim amaçlı kısmına gelince açıkcası okullarda verilen bir dönemlik ders bence aşina olmak için yeterli biz o dersi bile almadan atıldık piyasaya.
Ben programın sadece ikonlarının ne nerdedir kısmının öğrenilmesinden bahsediyorum giriliş ,tanımlama analiz ve sonuçları yorumlama kısmında ise programa başlamadan önce yanınızda programı bilen proje yapmış insanların olmasından yanayım yani bu programları kullanıldıkları ofislerde öğrenin bir ayınızı almaz arkadaşlar ..Kullandıkları programı değiştirmek isteyen ofisler ise probina kullanan ofisler ile kilit değişme yolunu kullanıyorlar kendimden biliyorum bazen sonuçları karşılaştırmak acaba şu programda yapsaydım neler çıkardı karşıma deyip o programı kullanan arkadaşım ile kilit değişimi yapıyorum ve karşılaştırıyorum.
Son bir şey daha ekleyip konuyu sonlandırmak istiyorum analiz programları herhangi birer program değildir burda bilinmesi gereken hangi araç çubuğundan hangi işlemlerin yapılabileceği nerelerde karşınız nelerin çıkacağı değil ,programda neyi nasıl girersenin karşınıza ne çıkar,karşınıza çıkan şey ne anlama gelir .. bunlarda programı kullanan kişiler ile bir iki proje yapmadan öğrenilecek şeyler değil ..