aspire54
31-08-2006, 12:02
İş makinelerinini maketlerini nerden bulabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazsınlar mail adresim [Only registered and activated users can see links]
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : maket iş makineleri aspire54 31-08-2006, 12:02 İş makinelerinini maketlerini nerden bulabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazsınlar mail adresim [Only registered and activated users can see links] rbakir 31-08-2006, 23:30 Buralara bakabilirsin. [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] SerkanÇelik 05-10-2006, 19:46 Fiyatları çok uygun olmasada tamamen gerçeğine uygun 1/50 ölçekli [Only registered and activated users can see links] operator 03-11-2006, 17:38 evet fiyatları çok pahalı maketlerin ama gerçeğinin aynısı gibi valla birkaç resim [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) senkale 08-11-2006, 18:53 arkadaşlar uzun zamandır iş makinaları maketleri ile ilgileniyorum artık bi çok magazada bulmak mümkün hatta çin mallarıda ülkeye girince 3-5 milyoluk maketlerle büyük bir araç parkınız oluyor:) Ama ben hala asıl aradıgım sondaj makinasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim operator 09-11-2006, 12:27 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) statiker 09-11-2006, 13:23 arkadaşlar uzun zamandır iş makinaları maketleri ile ilgileniyorum artık bi çok magazada bulmak mümkün hatta çin mallarıda ülkeye girince 3-5 milyoluk maketlerle büyük bir araç parkınız oluyor:) Ama ben hala asıl aradıgım sondaj makinasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl ve nerelerde bulabileceğimizi söyleyebilirmisin?benim de çok ihtiyacım var ama fiyatlar bayağı yüksek..3-5 milyona demişsin..yardımcı olursan sevinirim? |