hasantas
12-04-2006, 17:28
Ms Project 2003 İngilizce sürümü bende mevcut fakat önce Türkçesinden öğrenmek daha kolay olur diye düşünüyorum. Elinde olan varsa yayınlayabilirmi acaba? Şimdiden teşekkürler....
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Elinde Ms Project Türkçesi olan varmı? hasantas 12-04-2006, 17:28 Ms Project 2003 İngilizce sürümü bende mevcut fakat önce Türkçesinden öğrenmek daha kolay olur diye düşünüyorum. Elinde olan varsa yayınlayabilirmi acaba? Şimdiden teşekkürler.... korsan_show 13-04-2006, 23:07 Ms Project 2003 İngilizce sürümü bende mevcut fakat önce Türkçesinden öğrenmek daha kolay olur diye düşünüyorum. Elinde olan varsa yayınlayabilirmi acaba? Şimdiden teşekkürler.... arkadaşım ben 2 ay aradım bulamadım kitabını aldım kitap türkçe cd ingilizce :) almanyadan birinde olduğunu söylediler ümitlendim ama fısss anlıyacağın ben bulamadım sen bulursan banada gönderirsin artık.:)umarım bulursun saygılar!!! biymed 14-04-2006, 08:45 [Only registered and activated users can see links] adresinde Turkce Notlar var. erkangumusburun 14-04-2006, 13:14 arkadaşlar bulursanız banada gönderin ferdimandal 20-04-2006, 15:35 bende bulamadım...banada gönderebilirseniz sevinirim tabii bulabilirseniz..:) mkbiksi 06-05-2006, 21:27 Ms Project 2003 İngilizce sürümü bende mevcut fakat önce Türkçesinden öğrenmek daha kolay olur diye düşünüyorum. Elinde olan varsa yayınlayabilirmi acaba? Şimdiden teşekkürler.... programı bulamadım elimde olan varsa ve buraya verebilirse sevinirim saygılarımla MoHaC 23-05-2006, 08:02 Arkadaşlar Project'in Türkçe sürümü mevcut değildir. Ayrınlıtı bilgiyi Microsoft'un sitesinde bulabilirsiniz. MahmutAy 23-05-2006, 10:44 Arkadaşlar Project'in Türkçe sürümü mevcut değildir. Ayrınlıtı bilgiyi Microsoft'un sitesinde bulabilirsiniz. Şahsen kendim Microsoft Türkiye'yi arayarak sordum ve türkçe sürümü vardır. Mesela bende olan "Adım Adım Ms Project" adlı kitapta anlatım türkçe sürümü üzerinden yapılmış ve ona ait resimler vardır. Wish 12-08-2006, 18:42 MS doğru demiş , Sanıyorum MS Office Pro nun 5. cd si... Epey zamandır mevcut turrrannn 12-08-2006, 20:48 ed2k://|file|Office_2003_project_server_Turkce.iso|811560 96|4FDE9DD57D613099E1E91E13949CFE64|/ emulede var ama indiremedim eagledown1 01-11-2006, 09:50 mc projecti nerden indirebilirim en azından demosunu korsan_show 23-04-2007, 19:15 bu kitabın türkçe menüsünü bulan varrsa beni yönlendirirse çok sevinirim çok zorlanıyorum çünkü arkadaş yayın evinin yapmış olduğu çok büyük bir fiyaskodur...kitap türkçe cd ingilizce komik :) korsan_show 26-04-2007, 20:16 aslında üzülüorum bu kadar önemli bir programın türkçe menülüsünü bulamıyoruz ve mesaj yazan sadece 11 kişi yazık çok yazık bu şekilde büyük bir sitede bu ilgi ? canpolat29 06-06-2007, 01:03 S.A kankalar türkçesini bulursanız iyi olur bende isterim yani.Bende ingilizcesi var isteyenler indirebilir... Microsoft Office Project Professional 2007 Boyut : 192 MB [Only registered and activated users can see links] Microsoft Office Sisteminin bir bileşeni olan Microsoft Project, Microsoft Project Standard, Microsoft Project Professional ve Microsoft Project Server ürünlerini içeren bir ürün grubudur. Birlikte çalışan Microsoft Project Professional ve Microsoft Project Server organizasyonların iş inisiyatiflerini, projeleri ve kaynakları daha iyi iş sonuçları sağlayacak şekilde düzenleyebilmesini sağlayan güçlü bir Enterprise Project Management (EPM) çözümü sunmaktadır. Esnek raporlama ve analiz olanaklarını kullanarak işlenebilir bilgilere sahip olabilir, kaynaklarınızı optimize edebilir, iş önceliği oluşturabilir ve projelerinizi genel iş hedeflerinize uygun duruma getirebilirsiniz. PART 1 >>>İNDİR... ([Only registered and activated users can see links]) PART 2 >>>İNDİR... ([Only registered and activated users can see links]) Ayrıntılı bilgi için [Only registered and activated users can see links] alıntı sairaga 14-07-2007, 15:18 kardeş bu link kırılmış sanırım tekrar yollayabilir misin. benim de ms project i öğrenmem gerekiyor da yardımcı olursan sevinirim. teşekkür ederim. alpayelmas 13-08-2007, 22:47 eveeet uzuuuuuuun arayışlarım sonunda buldum bende Ms Project 2007 türkçe var :) :) :rolleyes: :rolleyes: Savi 16-08-2007, 11:17 ms project 2003-2007 ing-türkçe farketmez arkadaşlar..elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim..yukarıdaki 2007 ing nin linki bozuk herhalde... gulsah 19-08-2007, 11:06 eveeet uzuuuuuuun arayışlarım sonunda buldum bende Ms Project 2007 türkçe var :) :) :rolleyes: :rolleyes: eee var tamam sonrası ne pekı yanı nasıl alabılırız jeffreyy 29-08-2007, 13:49 eveeet uzuuuuuuun arayışlarım sonunda buldum bende Ms Project 2007 türkçe var :) :) :rolleyes: :rolleyes: bu şekilde mesaj atanların aklından şüphe ediyorum.. kardeşim vermiceksen "bende vaaar ben buldum siz aramaya devam edin" gibilerinden bir mesaja ne gerek var. hiç konuşma dışarıdan izle.. sırf insanları bi peşinden koşturma bi yalakalık yapmaya zorlama bi ego tatmini.. nedir bu. umarım senin de aradığın bir şeyler olur da biri gelir bende var ama vermem der.git kendin bul der.. neyse benim ms project e ihtiyacım yok ama bu saçma mesajı görünce sinirlendim. kim bilir bu adam buraya gelip ne bilgiler almıştır.. ama tek bir paylaşım bile yapmamış.. mesaj sayısı da 1... o da sahip olduğunu nispet yaparcasına gösteren bir mesajdan ibaret. tek paylaşımı paylaşım yapmayacağını gösteren bir mesaj. vatan30 01-10-2007, 07:50 [Only registered and activated users can see links] adresinde türkçe deneme versiyonu var. [Only registered and activated users can see links] bu adrestende deneme keyi alabiliyorsunuz. bende kurulumda bi hata verdi.:( gerekli bi dosya bozuk veya eksik diyor. MSoftun sitesinden inen dosyada böyle bi hata anlamadım gitti.ama karar sizin. birde aşağıdaki linkten dili türkçeye ayarlayarak indirebiliyorsunuz. ben denemedim ama haberiniz olsun... [Only registered and activated users can see links] honor 26-10-2007, 17:46 Arkadaşlar uzun süredir arıyorum project in türkçesini ama bulamadım.Ancak Ms Project Pro 2007 ingilizce tam sürümünü buldum.İndirdim ve kurdum.Problemsiz çalışıyor.Aşağıdaki adresten programın bulunduğu rapidshare linklerini explorer a kopyalarak indirin.Zaten Cd keyi de verilmiş orda.Birkaç kişiyi de sevindirmiş olduysam ne mutlu bana.Sevgilerle.. [Only registered and activated users can see links] schen 07-11-2007, 16:50 arkadaslar ben yenı uyeyım....project in 2003 versiıonunu bulamadım...yardımcı olursanız sevınırım...ing. turkce farketmez.... GokhanA 12-11-2007, 15:51 Ms Project 2003 ü öğrenmeye çalışıyorum. Elinde inşaat ile ilgili örnek projesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler... matmuh 13-11-2007, 18:05 Arkadaşlar uzun süredir arıyorum project in türkçesini ama bulamadım.Ancak Ms Project Pro 2007 ingilizce tam sürümünü buldum.İndirdim ve kurdum.Problemsiz çalışıyor.Aşağıdaki adresten programın bulunduğu rapidshare linklerini explorer a kopyalarak indirin.Zaten Cd keyi de verilmiş orda.Birkaç kişiyi de sevindirmiş olduysam ne mutlu bana.Sevgilerle.. [Only registered and activated users can see links] Tesekkür ederizz ama part1 part2 indirilemiyor... Yardımcı olursanız sevinirm.. plus19 14-11-2007, 12:19 Ben Sonunda Buldum Arkadaşlar MS Project 2007 Türkçe Sürümünü (Gerçi Topu Topu 15 dakka aradım ama olsun benim bulduğum yerden başka yerde yok : ) Dosyaları Yüklüyüm Linkleri Atıcam. Yeni Konu Olarak da Açarım. plus19 19-11-2007, 12:14 Microsoft Office Project Professional 2007 Microsoft Office Project Professional 2007, bilgilerinizin güncelliğini korumanıza, proje ekiplerinin düzenini sağlamanıza, ayrıca proje çalışmasını, zamanlamalarını ve mali durumunu denetlemenize yardımcı olur. Bildik Microsoft Office sistemi programlarıyla bütünleşmesiyle, güçlü raporlama seçenekleriyle ve kılavuzlu planlama, sihirbaz ve şablonların kullanılmasıyla daha üretken olabilirsiniz. Office Project Professional 2007, Microsoft Office Project Standard 2007 ([Only registered and activated users can see links])'nin tüm yeteneklerini içerir. Office Project Professional 2007 tek kullanıcılı bir çözüm olarak çalıştırılabileceği gibi, Microsoft Office Project Server 2007 ([Only registered and activated users can see links])'ye bağlanarak kurumsal proje yönetimi yeteneklerini de sağlayabilir. Office Project Professional 2007 bir İstemci Erişim Lisansı (CAL) içerir ve bu CAL Office Project Server 2007 ile bağlantı kurulmasını sağlar. Bu CAL ayrıca, ince Web istemcisi Microsoft Office Project Web Access ([Only registered and activated users can see links])'in de kullanılmasına olanak tanır. Office Project Professional 2007 bir İstemci Erişim Lisansı (CAL) içerir ve bu CAL Office Project Server 2007 ile bağlantı kurulmasını sağlar. Bu CAL ayrıca, ince Web istemcisi Microsoft Office Project Web Access ([Only registered and activated users can see links])'in de kullanılmasına olanak tanır. [Only registered and activated users can see links] Download : Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) Part 2 ([Only registered and activated users can see links]) denizilke 29-11-2007, 15:39 bende henuz bulamadım aynı okuldanmışız ve benim de acilen bitirme projesi için kendimi geliştirmem laszım ms project konusunda, ozel ders almayı dsuunuyorum ama bilen yok ms project burdan yardımcı olabilecek arkadaşlara sesleniyrum,gereken neyse onuda yaparız :) 0532 684 46 29 mail adresim [Only registered and activated users can see links] akanakan 05-12-2007, 18:46 Microsoft Office Project Professional 2007 Türkçe için teşekkürler... denizilke 10-12-2007, 16:46 arkadaşlar ms project i yukleyen arkadaştan allah razı olsun bende 2002 vardı ve de hiç hoşuma gitmemişti konsolu , yuklediği link sayesinde indirdim. çok teşekkürler. lancerevo 03-05-2008, 13:04 ben inşaat değil bilgisayrcıyım ama myo'larda bizede ms project öğretiyorlar. hemde inşaat projesi örnekleriyle :) herneyse söylemek istediğim şu; bu programın türkçesi daha microsoftta bile yok. hatta 2003ü de zar zor pack bulup türkçeleştirebiliyorsunuz. peki bu programın türkçesini veren arkadaşın ellerine sağlıkta "Türkçe olduğuna eminmisiniz bunun?" rafetyasar 10-09-2008, 08:39 ben inşaat değil bilgisayrcıyım ama myo'larda bizede ms project öğretiyorlar. hemde inşaat projesi örnekleriyle :) herneyse söylemek istediğim şu; bu programın türkçesi daha microsoftta bile yok. hatta 2003ü de zar zor pack bulup türkçeleştirebiliyorsunuz. peki bu programın türkçesini veren arkadaşın ellerine sağlıkta "Türkçe olduğuna eminmisiniz bunun?" microsoftun sitesine gitte anlarsın ama primavera p5 veya p6 daha iydir,bunların serialleri varsa lütfen burada paylaşalım arkadaşlar.bende v3.1 var isteyene verebilirim ugur_23 21-09-2008, 12:58 arkadaşlar bulursanız sitede yayınlayın. PEGASUS25 15-11-2008, 13:52 sefgfdfsdffsfsdfssdsf ekremcomtr 31-03-2009, 19:10 arkadaşlar benimde vizem ms project ten.ms project 2003 varsa onu kaldırın.ms 2003te turkçe yoktur.2007yi yuklemek için önce komple(save dokument) dosyaları dahil kaldırın.sonra deneme sürümünü yükleyin.2007 turkçe 60 günlük çalışır.bu süre dersler için yeter.ben ayrıca konu anlatımı için neyin ne olduğunu anlatması açısından bi adres buldum [Only registered and activated users can see links] bu siteden indireceğiniz 50 mblik dosyanın içinde 426 kitap e kitap var.ms projectten accese veri tabanı notlarından exel eğitim notlarına kadar bulabilirsiniz. herkesin bilgisayarında bulunması gerekn bir döküman die düşünüyorum.görmekte fayda var bu dökümanları.sunumları.belgeler turkçedir. procen 13-06-2009, 19:39 Arkadaşlar elimde project 2007 türkçe var. İsteyenler bana mail atsın. Kargo ile gönderebilirim. <TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center><TBODY><TR><TD class=fi>[Only registered and activated users can see links]</TD></TR><TR><TD height=8></TD></TR></TBODY></TABLE> |