Merhabalar;
İstanbul'da mutfak imalatı yapan, daha önce çalışıp memnun kaldığınız imalathane var mı? Dekorasyonunu yapacağım yerlerde beraber çalışabileceğim, sürelere ve verilen sözlere sadık, temiz çalışan mutfakçıya ihtiyacım var. Modern mutfak modellerine uyum sağlamış olması gerekiyor. Yani bilinen markaların vitrinlerde gördüğümüz modern mutfaklarını veya benzerlerini yapabilmeli...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar;
delibalta1981
02-03-2007, 16:59
Merhabalar;
İstanbul'da mutfak imalatı yapan, daha önce çalışıp memnun kaldığınız imalathane var mı? Dekorasyonunu yapacağım yerlerde beraber çalışabileceğim, sürelere ve verilen sözlere sadık, temiz çalışan mutfakçıya ihtiyacım var. Modern mutfak modellerine uyum sağlamış olması gerekiyor. Yani bilinen markaların vitrinlerde gördüğümüz modern mutfaklarını veya benzerlerini yapabilmeli...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar;
kendi firmamız var ancak konyadayız.Umarım istediğiniz ekibi bulursunuz.bu zamnda ,stediğin işi yaptırmak gerçekten çok zor.saygılar
Mutfak Tasarımıyla uğraşıyorsun galiba bende bazı mutfak tasarımı örnekleri var. işine yarayabileceğini düşündüm...
[Only registered and activated users can see links]
Arkadaşın verdiği fotoğraflar içerisinde gerçekten çok hoş tasarımlar var. yalnız fotoğraflar biraz eski galiba.. Günümüzün moda anlayışına ters bazı unsurlar var.. Mutfak mobilya işiyle de uğraştığımız için konuyla yakından ilgiliyim; İnşaat müh. olmama rağmen. Hatta şu anda imalathaneden yazıyorum.
Tabiki çok marka var ama türkiyede elime geçen kataloglardan gördüğüm kadarıyla eurodecor ve lineadecor övgüyü hakediyorlar. tabii bizim firmada :)
Aşağıdaki linklerden katalog indirebilirsiniz... pdf formatında.
BU ARADA SN. PELİK,
HALA İSTANBUL'DA MUTFAK İMALATÇISI ARIYORSANIZ, ÜNİVERSİTEDEN ARKADAŞIM VAR . BÜYÜK İŞLER DE YAPIYORLAR, MUTFAKTA. BİLDİĞİM KADARIYLA BAZI KOÇTAŞ'IN AHŞAP KISIMLARINI YAPIYORLAR.. KEMER COUNTRY'DE DE BAYA BİR İŞ YAPTILAR. FİRMASININ İSMİ KARİNA.
İLGİLENİRSENİZ ADRES VE TELEFONLARINI VEREBİLİRİM..
Saygılarımla..
inşaat34
26-09-2007, 13:49
evet öncekiler de güzeeldi ancak bunlar çook daha modern;süperrr;) paylaşımınız için teşekkürler....
SerMimar
26-09-2007, 15:14
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
irtibata geçebilirsiniz.
Merhaba Pelık hanım. Oncelıkle projenızde gec kalmısmıyımdır bılemıyorum hala arayısınız suruyormu bayadır foruma gırmedıgım ıcın gec kalmısta olabılırım. Ancak ben hala arayıs ıcınde oldugunuzu var sayarak sıze Benım uygulama projelerımde calısmıs oldugum ımalathaneyı onerıcem. Hatta ıkı yerle calısıyorum ısın duzeyıne gore degısıyor. Atolyenın bırı Kaynarca bu ımalathane daha duz ıslerı uygular, ıkıncısıde Cengelkoyde. Eger bu atolyeyı tercıh edersenız calısma bakımından asla sıkıntı yasamazsınız bılhakıs ben hıc yasamadım. Sorunsuz ıs yaptırmak ıstıyorsanız benımle ırtıbata gecebılırsınız.. [Only registered and activated users can see links]
inşaatçı87
23-03-2008, 10:57
paylaşımlarınız için çok teşekkürler benim için fikir oluyoo bu resimler çalışma hayatım için ön tecrübe
merhaba arkadasım istersen şu web sayfasını bir incele,mutfak banyo mobilya komple ev dekorasyonu,hemde gerçek ahşaptan..
web: [Only registered and activated users can see links]