Merhabalar;
archicad'i yüklerken aşağıdaki mesaj geliyor
An unhandled error occured -- specify system property "is debug" for more information.
diyor. Yani daha kuramadım setup çalıştırıyorum bu hatayı alıyorum nedir ne değildir yardımcı olabili rmisiniz özellikle Archicad'i daha önceden kullanan arkaaşlardan yardım
tomeytos sen bu olayı nasıl çözdün???
aynı sorunu bugün ben de yaşadım.umarım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar....
SerMimar
17-08-2006, 12:26
deĞerlİ ArkadaŞlar Daha Once BÖyle Bİr Sorunla KarŞilaŞmadim Ama Ekran GÖrÜntÜsÜ Olmadan Yorum Yapmak YanliŞ Olur.
SÖyledİklerİnİzden AnladiĞim Kadari İle Bİlgİsayar Sİstemİnİz Bu Programi Kaldirmak İÇİn Yeterlİ Gelmİyor. Archİcad İn Kendİ Sİtesİnden KurduĞunuz SÜrÜm İÇİn Olmasi Gereken Optİmum Sİstem İle İlgİlİ Bİlgİ Alabİlİrsİnİz..
ÇaliŞmalarinizda BaŞarilar Dİler Saygilar Sunarim...
mimarjimm
28-09-2006, 22:36
Hocam bunun optimum sistemle herhangi bir ilgisi yok ...bende aynı şekilde bu hatayı aldım nedeni ise daha önce bu programın bilgisayara kurulup kaldırılmış ya da silinmiş olması nedeniyle bilgisayar bu programı kurmuyor ...eğer bilgisayarınıza format atarsanız program kurulacaktır ...ya da şöyle söyleyeyim ben çözüm bulamadım sordum soruşturdum ama format attığımda program sorunsuz kuruldu ...umarım sorununuz çözülür Anadolu üniversitesinden sevgi ve saygılarımla ....mimarjimm..
SerMimar
29-09-2006, 08:17
değerli arkadaşım mimajim,
bahsettiğin konu ile istişare ettiğimiz olayın hiç bir alakası yok. eğer archicad i kurmadan önce javayı , quick time ı ve acrobat reader i kurup daha sonra archicad i kurduysan herhangi bir sorun çıkmayacaktır. sadece program files daki ismini değiştirirsin olur biter.
ve en son bilgisayarını yeninden başlattıktan sonra crack işlemini yaparsın.
çalışmalarında başarılar diler saygılar sunarım..
barantasci
30-09-2006, 10:31
merhaba arkadaşlar
foruma yeni üye oldum ve aranıza geldim gelir gelmezde bi yardımım dokunsun dedim. umarım bu problem için bilgisayarınıza format atmamışsınızdır gereksiz programlar yüklememişsinizdir. aynı problem benimde başıma geldi ve haftalarca çözemedim çözümü ise sonra buldum. şu şekilde ki bilgisayarınızın işletim sistemi dilini türkçeden ingilizceye çevirirseniz ki bunu başlat çubuğunda ki ayarlar onun içinden dil seçenekleri menüsünden halledebilirsiniz sorunsuz olarak yükleyebileceksiniz archicadi.
kolay gelsin iyi çalışmalar...
İsmail SKBN
30-09-2006, 15:45
işletim sisteminin dilinin ingilizce olmamasından kaynaklanıyor. dili ingilizce yaparsanız düzelir.
SerMimar
30-09-2006, 15:54
İsmail Bey,
açıkçası böyle bir sebepten kaynaklanma ihtimalinin varlığına bile ihtimal vermiyorum. ama böyle bir tecrübe yaşadıysa aksi bir şeyler söylemek hoş olmaz..
Selam ArkadaŞlar:
Foruma Yenİ Üye Oldum....
YÜksek Lİsans Yapan ArkadaŞlarla İletİŞİm Kurmak İstİyorum....
Edit:
SAYIN ÜYEMİZ LÜTFEN YAZDIĞINIZ YAZILARIN KONU İLE ALAKALI OLMASINA DİKKAT EDİNİZ..
FORUM KURALLARINA UYMADIĞINIZI HATIRLATMAK İSTERİM...
TEŞEKKÜRLER..
İsmail SKBN
01-10-2006, 02:35
İsmail Bey,
açıkçası böyle bir sebepten kaynaklanma ihtimalinin varlığına bile ihtimal vermiyorum. ama böyle bir tecrübe yaşadıysa aksi bir şeyler söylemek hoş olmaz..
evet ondan kaynaklanıyor bir kaç forumda daha okumuştum. bu programda genelde ya bu yuzden yada java programının olmaması yüzünden problem çıkıyor. onuda yazacaktım ama sorun düzelmezse yazarım diye düşünmüştüm debug hatası dil sorunundan kaynaklanıyor.
alptug79
12-11-2006, 22:41
Bİlgİsayarinizdakİ Javayi Kaldirin Archİcad İ Kendİ Javasiyla Kurun (archİcad Cdsİnİn İÇİndekİ Javayi Kurun)quİcktİme Da Kurun Sorun Ortadan Kalkacaktir...
İsmail SKBN
12-11-2006, 23:45
debug hatası dil hatası javada başka bir hata verir