Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıkça Sorulan Sorular

MahmutAy
28-07-2006, 20:04
ÇATI CAD sadece hesap programı mı? Çizim yapabiliyor mu?
ÇATI CAD programı hesaplarını yaptığı yapı elemanlarının detay çizim paftalarını da hazırlar.

Çizimlerde malzeme listesi var mı?
Evet ÇATI CAD programının bütün eleman çizim paftalarında malzeme listesi ( metraj ) mevcuttur.

Çizimleri görmek için yardımcı programa ihtiyaç var mı?
Bütün çizimler ÇATI CAD programının kendi çizim editöründe hazırlanarak görüntülenir. İstenirse DWG / DXF formatlarında da çizimler saklanabilir.

Çizimler Autocad programı ile uyumlu mudur?
Evet ÇATI CAD programı Autocad 2006 dahil olmak üzere bütün versiyonlarını destekler. Program ile oluşturduğunuz çizimleri rahatlıkla ve hiçbir bozukluk olmaksızın Autocad ile açabilirsiniz.

Programı aldım ilk kez kullanacağım , Nasıl başlamalıyım ?
Daha önceden çelik proje deneyiminiz varsa programıı daha rahat kullanabilirsiniz. Yeni başladıysanız öncelikle CD içerisinde yeralan Eğitim filimlerini izleyerek hızlı bir giriş yapabilirsiniz.

İndirdiğim AVI formatındaki video dosyalarını açtığımda görüntüyü izleyemiyorum. Ne yapmalıyım?
Tanıtim Cd'mizde ve sitemizin Destek - Yararlı Programlar bölümünde de yer alan TechSmith Screen Capture Codec ( TSCC ) ([Only registered and activated users can see links])'i indirip bilgisayarınıza kurun.