mazot64
23-06-2009, 20:10
RECEP YAŞAR
Adres:Cedit Mah. Dilber Çıkmazı No:5KOCAELİ -İZMİT MERKEZ
Telefonlar:Cep:0538 342 38 87-0536 546 04 95
Doğum Tarihi:07.03.1985 Ehliyet:Var (B) Ver.Tarih:30.05.2006
Medeni Hali:Bekar Askerlik Durumu:Tecilli_15.02.2015
Seyahat Engeli:Yok
Eğitim Bilgileri
Kocaeli Atatürk Endüstri Meslek Lisesi _Makine Ressamlığı_Mezun
Kurs ve Bilgisayar Bilgisi
.Ko-mek Bilgisayar Bakım ve Onarım
.Autocad-2004-2006-2007
.Vinnak-Kara Nakliye Prog.
.Microsoft Office (Word,Excel,Powerpoint,Access)
.İşletim sistemleri ve Sunucular: Windows 98, 2000, XP, Windows 2003 Server İşçilerin kontrolü
. İşlerin puantajlarının tutulması
.Yapılan işin kontrolü
. Malzeme ziyanının önlenmesi
.Depodan malzeme giriş çıkışının kontrol edilmesi
. İşçilerin iş konusunda takıldıkları yerlerde pratik yöntemlerle yönlendirilmeleri
Yabancı Dil
Orta Düzey İngilizce
İş/Kariyer Hedefi
Kendimde gördüğüm işimle alakalı en iyi özelliklerden birisi, sürekli yeniliklere ve gelişmelere açık olmam. Çalıştığım kurumların da benim hakkımdaki düşünceleri de bu yönde olmuştur. Yapılacak işlere çözüm aramak, daha önce hiç uğraşmadığım bir alanda yapacağım ön çalışmalar sonucu bir şeyler yapabiliyor olmak amacım sadece bir iş sahibi olmak değil, aynı zamanda gelecek adına. Bilgi bilişim,ve Teknoloji gibi alanlarda insanoğlu için yararlı bir şeyler yapabilmeyi hedeflemekte oldu.
Çünkü gelecek daima bilgi, bilişim ve teknoloji sektöründe olmaya devam edecektir. İşte bu yüzden inandığım bir gerçektir ki başarı ve gelecek bilgi ile değil, bilgiye sahip olan beyni yönetebilmekle edinilir.Ben bu başarıya, azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum
İLGİ ALANLARI
Seyahat etmek, Fotoğraf çekmek,İnternet
İş Deneyimleri
Firma:Yüksel Taşımacılık A.Ş _İstanbul _Anadolu Yakası
Sektör-Bölüm-Pozisyon:ithalat-ihracat-Operasyon
İşe giriş-Çıkış Tarih:2007-2008
Ayrılma Nedeni:Sözleşme
İşin Tanımı:İzmit Adapazarı yolu üzerindeki garajdaki tırların bakımı ve onarımı mazot takibi araç takibi (GPRS) ile izlenmesi tırların zamanında ulaşması .Yapılan işler winnak programına kaydedilmesi Araç sevkinin yapılması.
Firma:İsu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Sektör-Bölüm-Pozisyon:Makine İkmal-Makine Bakım ve Onarım
İşe giriş-Çıkış Tarih:2006-2007
İşin Tanımı:İzmit Plaj yolundaki garajdaki arızalı araçların bakımı ve onarımı personel izinleri yedek parça alımı .Arızalı olan araçlar zamanında tespiti .Yapılan işlerin rapor haline getirilmesi .
Firma:Baltaş Mimarlık
Sektör-Bölüm-Pozisyon:Mimarlık-Tasarım-Teknisyen
İşe giriş-Çıkış Tarih: 2005-2005
Ayrılma Nedeni:SSK
İşin Tanımı:Mimari çizimlerin tasarımı ve Autocad,Idea_2-3boyutlu mimari tasarım programında çizilmesi
Firma:İzaydaş A.Ş
Sektör-Bölüm-Pozisyon:Tehlikeli Madde Arıtması-Makine-Şef
İşe giriş-Çıkış Tarih:2003-2004
İşin Tanımı:Fabrika atıklarının bir havuz içerisine dökülerek geri dönüşümü makine ortamında zararsız hale getirilir ve çöp toplama merkezine atılmaktadır bunun sonucunda çöplerin gaz sıkışıklığı nedeniyle patlaması önlenmektedir
Çalışmak İstediğim Alanlar :
Bilgisayar Opr. Şantiye ( Mak. Bakım ve Onarım) Şefi
Adres:Cedit Mah. Dilber Çıkmazı No:5KOCAELİ -İZMİT MERKEZ
Telefonlar:Cep:0538 342 38 87-0536 546 04 95
Doğum Tarihi:07.03.1985 Ehliyet:Var (B) Ver.Tarih:30.05.2006
Medeni Hali:Bekar Askerlik Durumu:Tecilli_15.02.2015
Seyahat Engeli:Yok
Eğitim Bilgileri
Kocaeli Atatürk Endüstri Meslek Lisesi _Makine Ressamlığı_Mezun
Kurs ve Bilgisayar Bilgisi
.Ko-mek Bilgisayar Bakım ve Onarım
.Autocad-2004-2006-2007
.Vinnak-Kara Nakliye Prog.
.Microsoft Office (Word,Excel,Powerpoint,Access)
.İşletim sistemleri ve Sunucular: Windows 98, 2000, XP, Windows 2003 Server İşçilerin kontrolü
. İşlerin puantajlarının tutulması
.Yapılan işin kontrolü
. Malzeme ziyanının önlenmesi
.Depodan malzeme giriş çıkışının kontrol edilmesi
. İşçilerin iş konusunda takıldıkları yerlerde pratik yöntemlerle yönlendirilmeleri
Yabancı Dil
Orta Düzey İngilizce
İş/Kariyer Hedefi
Kendimde gördüğüm işimle alakalı en iyi özelliklerden birisi, sürekli yeniliklere ve gelişmelere açık olmam. Çalıştığım kurumların da benim hakkımdaki düşünceleri de bu yönde olmuştur. Yapılacak işlere çözüm aramak, daha önce hiç uğraşmadığım bir alanda yapacağım ön çalışmalar sonucu bir şeyler yapabiliyor olmak amacım sadece bir iş sahibi olmak değil, aynı zamanda gelecek adına. Bilgi bilişim,ve Teknoloji gibi alanlarda insanoğlu için yararlı bir şeyler yapabilmeyi hedeflemekte oldu.
Çünkü gelecek daima bilgi, bilişim ve teknoloji sektöründe olmaya devam edecektir. İşte bu yüzden inandığım bir gerçektir ki başarı ve gelecek bilgi ile değil, bilgiye sahip olan beyni yönetebilmekle edinilir.Ben bu başarıya, azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum
İLGİ ALANLARI
Seyahat etmek, Fotoğraf çekmek,İnternet
İş Deneyimleri
Firma:Yüksel Taşımacılık A.Ş _İstanbul _Anadolu Yakası
Sektör-Bölüm-Pozisyon:ithalat-ihracat-Operasyon
İşe giriş-Çıkış Tarih:2007-2008
İşin Tanımı:İzmit Adapazarı yolu üzerindeki garajdaki tırların bakımı ve onarımı mazot takibi araç takibi (GPRS) ile izlenmesi tırların zamanında ulaşması .Yapılan işler winnak programına kaydedilmesi Araç sevkinin yapılması.
Firma:İsu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Sektör-Bölüm-Pozisyon:Makine İkmal-Makine Bakım ve Onarım
İşe giriş-Çıkış Tarih:2006-2007
İşin Tanımı:İzmit Plaj yolundaki garajdaki arızalı araçların bakımı ve onarımı personel izinleri yedek parça alımı .Arızalı olan araçlar zamanında tespiti .Yapılan işlerin rapor haline getirilmesi .
Firma:Baltaş Mimarlık
Sektör-Bölüm-Pozisyon:Mimarlık-Tasarım-Teknisyen
İşe giriş-Çıkış Tarih: 2005-2005
Ayrılma Nedeni:SSK
İşin Tanımı:Mimari çizimlerin tasarımı ve Autocad,Idea_2-3boyutlu mimari tasarım programında çizilmesi
Firma:İzaydaş A.Ş
Sektör-Bölüm-Pozisyon:Tehlikeli Madde Arıtması-Makine-Şef
İşe giriş-Çıkış Tarih:2003-2004
İşin Tanımı:Fabrika atıklarının bir havuz içerisine dökülerek geri dönüşümü makine ortamında zararsız hale getirilir ve çöp toplama merkezine atılmaktadır bunun sonucunda çöplerin gaz sıkışıklığı nedeniyle patlaması önlenmektedir
Çalışmak İstediğim Alanlar :
Bilgisayar Opr. Şantiye ( Mak. Bakım ve Onarım) Şefi