Volkan Donbaloğlu
18-11-2008, 01:35
[Only registered and activated users can see links]
......
kaynak: dwg.ru
Erman GÜDÜ
20-11-2008, 12:09
Bizim oraya giden bazı akıllı elemanlar yapmıştır bunları :) Rusları da bize benzetmeye çalışmışlardır :)
Bizim oraya giden bazı akıllı elemanlar yapmıştır bunları :) Rusları da bize benzetmeye çalışmışlardır :)
3. resimdeki binayı da IDECAD ile çözmüşlerdir. :D
rooobzoom
20-11-2008, 16:20
2. resimdeki o çıkıntı sonradanmı eklenmiş acaba:) eğer öyleyse merak ettim nasıl yapmışlar pek kolay olmasa gerek
filizleri açarak bir süsleme sanatını mı göstermek istiyorlar:)ah bir de son resim var merdivenler kapıyı tutturmuşda birde pencerenin önüne geçmeeymiş:)manzara açısından yani:)
zeliha3818
28-11-2008, 15:26
merdiven harika olmuşşş =))))
Y.Yıldırım
05-01-2009, 15:20
Bu resim tamamen elemanların statik çalışma mantıklarını yansıtmaktadır uygulamayı gerçekleştiren kişileri tebrik etmek istiyorum .Her detayın düşünülmesi her bir bölümün izolasyonu vs. konularla özenle ilgilenilmiş olması da gözlerden kaçmıyor...
Bu resim çok iyi bir işçiliği yansıtmış, yığma bir binaya yapılabilecek en hafif şekilde merdiven yerleştirilmiş ve çok da güzel olmuş... tabi merdiven sahanlıklarının cephede bulunan bir pencereyi köreltmesi işe eksi yön katmış olsa da sonuçta kat alanından götürmeden iyi bir merdiven tipi seçimi olmuş
noforyou
06-01-2009, 01:03
[quote=Y.Yıldırım;70761][Only registered and activated users can see links]
İnşaat sahasında yeni bir depolama tekniği geliştirmiş bununla beraber dış cephede ahşap mimarinin en önemli inceliklerini sergilemiş. Ayrıca dik çatı tekniği ile kar sularının çatıda uzun zaman kalmasına engel olarak çatının kısa zamanda eskimesini önlemiş ve suyun zararlı etkilerinden yapıyı özenle korumuş.****************************************** *******Statik hesaplamada kolonları ince atarak mimara geniş bir çalışma olanağı vermiş. Bunun yanında ıslak alanların bazılarını-tuvalet gibi-binanın dışına inşaa ederek hem alandan kazanmış hem de Anadolu köy motifleri taşıyan eserde aşkı anlatan ve insan ruhunda buruk fırtınalar koparan pembenin soluk rengini yapının değişik dilimlerine ustaca serpiştirmiş.Kaçak olarak yanına yapılan binaların gölgesi altında biraz gizemini kaybetmiş olsa da pencere doğramaları ile ahşabın dar kalıplara sığdırılmadan ince nüanslar içeren nakışlarını bir bir yansıtmış.Gümüş rengi Bir CLK 200 Mercedes ya da kırmızı bir porsche ile tabloyu ölümsüzleştirebilirmiş ama sanırım şok etkisini belli bir düzeyde tutmayı hedefleyerek dengeli bir etki yaratmakta karar kılmış. Sonuç olarak şunu söylemek mümkün ki ADAM SOYUT ÇALIŞMIŞ.
Y.Yıldırım
07-01-2009, 12:30
Şöyle de olabilridi son resim ;
TEK KELİMEYLE SÜPER OLMUŞ BÖYLECE HIRSIZ EVE GİREMEZ BİR CE AYNI ZAMANDA GÜVENLİĞİDE DÜŞÜNMELİ
tevekkül
16-02-2009, 19:18
çok beğendim resimleri ufkum genişledi...:)
son resime süper olmuş çok uğraşmışlar mı acaba?
Ben bu son fotoyu daha fazla tuttum diğer fotoğrafta merdiven sahanlığı görüntüyü bozmakta. Bu kısımda sahanlığa ulaşmak baya bi emek istiyo:)
manivela
20-05-2009, 20:37
Bu resim çok iyi bir işçiliği yansıtmış, yığma bir binaya yapılabilecek en hafif şekilde merdiven yerleştirilmiş ve çok da güzel olmuş... tabi merdiven sahanlıklarının cephede bulunan bir pencereyi köreltmesi işe eksi yön katmış olsa da sonuçta kat alanından götürmeden iyi bir merdiven tipi seçimi olmuş
"kat alanından götürmeden iyi bir merdiven tipi" mi ? :confused:
yangın merdiveni değil mi yahu bu. benim bildiğim acil çıkış merdivenleri yapının dışında oluyor zaten..
manivela
20-05-2009, 20:47
ilk bakışta heatcliff teki çöp yığının üzerine inşa edilen barakayı anımsatsa da genel manada gayet başarılı bir çalışma olmuş. her türlü detayı düşünmüş çalışmanın mimarı. bu arada 2. ve 3. katlara çıkan merdivenler diğer cephelerde mi acaba :rolleyes:
Her konuda nasıl da beceriyorsunuz Türk leri suçlamayı ve kötülemeyi bravo, sizin Türk olduğunuzdan şüpheliyim... Espri konusu yapan arkadaşlara söylüyorum.