Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım

akadirg
10-11-2008, 19:25
ben sta yeni kullanıcısıyım ve proje yapmak istiyorum gerekli alt yapı ve araştırmalarımı tamamlamadanda bu sorumluluk altına girmek istemiyorum elimdeki projeyi sta da modellemede problem yaşadım sürekli kuşatılmış kolon hatası ile karşılaşıyorum modellemedede tecrübesiz olduğumdan hata yapmak istemiyorum bi kaç arkadaşın fikrini almak istedim bu konuda vaktini ayırabilecek arkadaşlar için mimari taslak

RapidShare: Easy Filehosting ([Only registered and activated users can see links])

asmolen döşeme bodrum perdeli mütemadi temel yapmak istiyorum modellemede bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla.

boza
11-11-2008, 14:02
modelleme tekniği için sta4 v12 model animasyonu var, programın eğitim bölümüne girip bu bölümleri iyi idrak edersen sorunun kalmaz.

boyabatlı
29-05-2009, 18:23
merhaba sayın boza, bi sorunum var nette beni tatmin edecek bir cevap bulamadım. asmolen döşemelerde, döşeme özelliklerine girdiğimde sağ üst köşede (sta v12.1 için) "nervür başlangıç kirişi seçimi" seçeneği var.şayet burada nervürleri döşemenin uzun kenar doğrultusuna paralel atmak istiyorsam paralel olan kirişlerden birinimi seçeceğim? zira sekme üzerindeki tanım resmi bunu ima ediyor.. yoksa "nervür başlangıç kirişi seçimi" dediği için kısa kenardaki kirişi seçerek "buradan başla" mı demiş olcağım? sekme resmi ve ilgili tanım yazısı farklı şeyleri ima ediyor gibi geldi bana!! tasarımdada nervürü ne yöne yada nasıl attığını göstermediği için şüphede kaldım... şimdiden teşekkür ederim...