Orijinalini görmek için tıklayınız : İçme suyu deposunda uzun ömürlü sıva nasıl yapılır?

zalım
06-08-2008, 07:49
Merhaba
Betonarme içme suyu deposu yaptık. İçine YKS’nin Thoroseal TR isimli yalıtım malzemesini uyguladık. Bu yalıtım malzemesini korumak ve yüzeyi düzeltmek amaçlı sıva ve şap atmak istiyoruz (thoroseal TR için şap gerekli). Sıva kum ve çimentoyla atıldığında kısa süre sonra kum dökmeye başlıyor. Bunu önlemek için YKS’nin Binder 5 isimli aderans ve su geçirimsizlik katkısını kullanmayı düşündüm; ancak bu katkının içme suyu depolarında kullanılıp kullanılmayacağına dair bi test yapılmamış soruşturduğum kadarıyla, sadece bi görüş olarak kullanılabileceğini söylüyorlar. Yani, kullansam sağlık açısından bi sorun olur mu olmaz mı bilmiyoruz; kullanmasam 2-3 senelik ömrü olacak olan bi sıva atmış oluruz ki emeğini kurtarmaz. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali bi durum! Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mustafa_F
06-08-2008, 12:14
merhaba;
sizin sorununuza çözüm olarak size başka bi ürün ve detay öneriyorum..bunun için [Only registered and activated users can see links] sitesini de ziyaret edebilirsiniz.sorununuza çözüm bulacağınızdan eminim.

surpan
30-03-2009, 19:06
betonarme su depolarında normal sıva üzerine uygulanacak olan pvc membran ile hem hijyeni hemde su deposunun yalıtımını sağlayabilirsiniz.ayrıntılı bilgi almak isterseniz [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ziyaret edebilir veya surinsaatsan@hotmail ve tel:0332 237 39 92 den bize ulaşabilirsiniz.