Orijinalini görmek için tıklayınız : Ms Project ne Işe Yarar?

sadikozer
06-07-2008, 22:34
Selamlar;
Ms Project Hakinda Güzel Dökümanlar Var Sitede Biraz Araştirdim Ama Bu Program Ne Işe Yarar,kimler Kullanir Açiklama Yaparsaniz Sevinirim...:)

M.Kemal VARCIN
07-07-2008, 01:09
En kısasından Ms Project planlama işlerinde kullanılan paket bir programdır.Santiyelerde santiye sefleri ve proje mudurleri tarafından hazırlanan iş programı bu program ile yapılmaktadır.cubuk diyagram tarih aralıkları ile hangi tarih aralıgında hangi işin yapılacagını gosteren tablolar hazırlamaya yarar.Yani iş programı için kullanılır.

Saygılarımla...

İyi Çalışmalar...

sadikozer
08-07-2008, 21:43
Cevap Için çok Teşekkürler Ben şantiyede Elektrik Teknikeriyim.haftalik Iş Programi Ve Raporu Hazirliyorum.
Bana Ne Gibi Faydasi Olur Acaba?
Bende Bu Programin Türkçesi Var Puantaj,iş Programi Ve Haftalik Rapor Hazirlamayla Ilgili Yardim Edebilirmisiniz...
Sitede çalişma Notlari Var Ama çok Ayrintili

M.Kemal VARCIN
09-07-2008, 00:25
Sahsen sunu soyleyeyim o notları gozlemlemeniz sizin için cok iyi olur cunku cok icerikli bi program.Ogrenmeniz sizin karınıza eger santiyede surekli olmayı dusunuyorsanız sizin için iyi olur.ancak bu iş programı ve puantajlar için illaki bunu ogrenmeniz gerekmez excel bilginiz var ise excelde kendiniz yapabilirsiniz.Ben santiyede calısırken excel ile hazırlıyordum iş programını.Yani uzun sureli calısma yapacaksanız bu programı ogrenin ancak gecici yada yine uzun sureli calısacaksanız excel sizin için yeterli derim.

Saygılarımla...

İyi Çalışmalar...

edazor
09-07-2008, 16:49
merhaba tekrar ms project ders notlarını download ladım şimdi de arşiv hatalı diyor problemin nerde olduğunu anlayamadım sanırım bilgiler bu şekilde isteniyo bu sitede!şimdiden teşekkürler ii günler

Ç.ÇALIK
09-07-2008, 16:57
[Only registered and activated users can see links]
Daha önce M.Kemal arkadaşımın verdiği bu linkden indirdiyseniz notları bir sorun yok ben şimdi indirdim bende açıldı notlar.Sizdeki winrar programında bir hata olabilir tekrar denemenizi ya a winrar yüklemenizi öneriyorum