Orijinalini görmek için tıklayınız : yapı resssamlığı hakkında bilgi istiyorum
yagmur_48
02-07-2008, 11:01
arkadaslar yapı ressamlığı öğretmenliği hakkında bilgi alabilirmiyim
muzurasd
02-07-2008, 23:08
ne bilgisi ilk soru sorma adabını öğren sonra sorr
Muzurasd arkadaşım ben senin soru sorma adabında neyi beğenmediğini anlamadım doğrusu ??? Diğer arkadaşa gelince ben yapı öğretmenliği bölümünde okuyorum sanırım sende yapı ressamlığında okumayı düşünüyosun.Yapı ressamlığı öğretmenliğiyle ilgili genel bilgi vermek gerekirse;öğretmen olarak atamalar 8 yıldır yapılmıyor fakat bölüm inşaat sektöründe olduğu için iş imkanı epey geniş.Ressamlıkta okuyan arkadaş mimari ağırlıklı eğitim alıyorlar.Biz yapı öğretmenleri biraz daha pratik üzerine yoğunlaşıyoruzz ressamlıklar ise sürekli çizim yapıyorlar..Genel olarak böyle eğer merak ettiğin başka sorularda varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.Umarımm kendin için en iyi olan seçimi yaparsın
muzurasd
17-07-2008, 21:04
ciddi olsa zaten dönüş yapar konuya ilgilenmeyen birisi belli ben bu forumu devamlı takip ediyorumm bende teknik ressamım ama hiç böle saçma konu açmadım
yapı ressamlığı ve yapı öğretmenliğini seçmek mi daha iyidir yoksa yapı(2 yıllık) ve yapı ressamlığı (2 yıllık )mı seçmek daha iyidir.
2 yıllık olunca mimarlığa ve inşaat müh. geçme hakkı doğuyor ve sanırım firmalarda öğretmenlerdense 2 yıllık olanı daha çok tercih ediyor ama bu konuda bir bilgim yok emin değilim. sizce 2 yıllık mı seçmek daha iyi yoksa öğretmenlik mi ? öğretmenlikte atanma durumu nedir?
vBulletin v4.0.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.