PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İdecad'de Temelde Asansör Tasarımı

Erman GÜDÜ
23-06-2008, 12:52
Merhaba arkadaşlar. İdecadde radye temelli bir yapıda asansör tasarımı hakkında bilgi verebilecek olan varmı? Benim kendi yaptığım bir işlem var ama bu ne kadar doğru bilemiyorum. Temele radye döşemeyi tanımladıktan sonra asansör perdelerini asansör alt kotuna kadar uzatıyorum. (örneğin -1m v.b. gibi) Daha sonra uzattığım perde parçalarının altına ana radyeden bağımsız olarak aynı kalınlıkta bir temel daha tanımlıyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı. benim sorunum eğer bu işlem yanlış ise doğrsunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ayrıca detay asansör boşluğundan kesit aldığım zaman donatılı bir detay da alamıyorum. Eğer elinde idecadde yapılmış asansörlü proje çalışma olan arkadaş varsa sanırım bu sorunuma çözüm olabilir. Şimdiden teşekküler kolay gelsin...

Saygılarımla

KUTLUMÜH
23-06-2008, 13:48
Değerli arkadaşım istediğin şeyleri idenin 6. ncı versiyonunda bulabileceksin.Temmuzda şatışa çıkıyor inşallah.Asansör kuyusu donatı detayını daha rahat alabileceksin.Farklı kotlarda olan temellerin dizaynını da yapabileceksin.Kolay gelsin...

Erman GÜDÜ
23-06-2008, 23:35
İdeCad 5.511 versiyonunda olmuyor yani sağol teşekkür ederim sana da kolay gelsin

contractor
09-08-2008, 16:02
sağol eline sağlık