Orijinalini görmek için tıklayınız : Sta4cad çiktilari

angela
27-05-2008, 21:23
Merhaba
Ekte STA4CAD çıktıları var.Fakat G,Q,E yüklemeleri sonuçlarının yük kombinasyonlarını dikkate aldığımızda sonuçlar birbirini tutmuyor.Örneğin G sonucunu 1,4 ile Q sonucunu 1,6 ile çarpınca sonuç değerini bulamıyorum. Ya da G+Q+E de de sonuçlar tutmuyor. 1-2 örnekle açıklarsanız sevinirim.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Ayrıca Multiuser STA kullanıcıları birbirinin yaptığını aynı anda mouse hareketleri ile görebiliyor mu ?

Yoksa sadece projeyi mi görüyor ?

angela
28-05-2008, 22:36
STA 4CAD konusunda yardımcı olabilecek kimse yok mu? Bir hastane projesi ile başım dertte sistemi kuruyorum ama çıktıları denetleyemiyorum :

angela
28-05-2008, 22:36
STA 4CAD konusunda yardımcı olabilecek kimse yok mu? Bir hastane projesi üzerinde çalışıyorum.Ama sonuçları irdeleyemiyorum.

Serkaneo
07-06-2008, 03:14
g ve q nun tekil sonuçlarını nerden elde ediyorsun sta4cad de. benim bildiğim kadarıyla kendi kombinasyonları dışında tekli yükleme sonucu vermiyor. irdelemekten kastını anlayamadım bu arada. programı mı check ediyorsun yoksa yaptığın modeli mi?

angela
07-06-2008, 12:09
Yukarıdaki resimde üst tarafta kombinasyonlar,altta da o kombinasyon sonuçları var.Üstteki değerleri altta bulamıyorum.Onu kastediyorum.

avcioglu
07-06-2008, 17:53
Hesapların üstüne beta burkulma katsayısı ve ts498 yük katsayıları geliyor. bu yüzden farklılar...
mesela Cqa katsayısı ts498 deki indirimden geliyor.

angela
08-06-2008, 07:14
Yani ? İşte o dediğiniz katsayıları kullanarak çıktı sonuçlarından örnek verir misiniz ?

avcioglu
09-06-2008, 12:45
Örnek verilmesi imkansız gibi birşey, çünkü burda gözüken ve gözükmeyen birçok parametreye bağlı, mesela kuvvetli kolon dağıtım oranı var o bu sayfada gözükmüyor. Birde Q için birçok kombinasyon var, onlarla filan da uğaşmak lazım vs.vs..