iyi günler bir konuda siz üstatların fikrine ve tecrübesine ihtiyacım vardı.500metrekare bir alana 3 katlı toplamı 300metrekare(her katı 100metrekare teraslar hariç. dört cepheside açık bir bina) bir ev yapıcak olsanız hangi projenizi tavsiye ederdiniz.yardımcı olabilirseniz çok makbule geçicek . ferhan-sen@ho tmail fikirlerinizi mail olarak atabilirseniz memnun olurum .iyi günler ve çalışmalar
SerMimar
29-05-2008, 19:55
iyi günler bir konuda siz üstatların fikrine ve tecrübesine ihtiyacım vardı.500metrekare bir alana 3 katlı toplamı 300metrekare(her katı 100metrekare teraslar hariç. dört cepheside açık bir bina) bir ev yapıcak olsanız hangi projenizi tavsiye ederdiniz.yardımcı olabilirseniz çok makbule geçicek . ferhan-sen@ho tmail fikirlerinizi mail olarak atabilirseniz memnun olurum .iyi günler ve çalışmalar
Sanırım DALGA geçiyorsunuz...
Erman GÜDÜ
01-06-2008, 00:01
Arkaşdaşlar bu kadar saçmalık olamaz ! Proje yapmak bir nevi yaratıclık gibidir ve bu işten para kazanan insanlar var. Burda proje paylaşımı açarken ben şahsen iyi niyetlerimi kullanıyorum fakat kültür seviyesi düşük insanlar burda da mevcut olduğu için artık açmama kararı aldım. Aslında Sermimar kardeşim size gereken cevabı vermiş. Yazık...