Orijinalini görmek için tıklayınız : çati Kati Için Yardim Istiyorum

windows_29
16-05-2008, 00:46
öncelikle konu açma yetkim varmı açabiliyormuyum bilmiyorum.hata yaptımsa özür dilerim mod.arkadaşlardan.(İst da oturuyorum,öğretmenim)

benim sorum şu ; 120 m2 çatı katı yaptırdım kabası bitti,tavan ızgaraları 10 a / 15 tavanda ne kullanıcamı bilmiyorum.hocam osb kullan diyen var , lambiri istemiyorum kararıyor diye,alçıpan kullansam soğuk olacak ve alçıpanların birleştiği yerler zamanla çatlıyacak bana ne önerirsiniz.
arkadaşlar hakkaten bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinicem
ben öğretmen maaşı ile ancak yerel ustalara yani mühendis mimar kullanmadan daireyi yaptırdım,bu nedenle her kafadan bir ses çıkıyor ve bende ne yapacağımı bilmiyorum,kullanışlı ısıyı ve sesi tutabilecek ne kullanmam gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Kulanılıcak malzemenin uzun ömürlü olmasını istiyorum,yani bana uzun vadede sorun çıkarmayacak bir malzeme arıyorum.Bu konuda bana yrdımcı olursanız çok sevinicem ve emin olun şu soruma cevap bulamak için girdiğim site kalmadı,cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder,site yöneticilerine başarılar dilerim..

bircan
17-05-2008, 11:51
alçıpan soğuk olur demişsiniz aksine düzgün yalıtım yapıldıktan sonra hiç bir problem olmuyor. ayrıca alcıpan birleşim yerlerinde birleşim bandı kullanıp üzerine alçı sıva yaparsanız çatlamalar oluşmaz.

serdar0532
10-08-2008, 18:38
siz onun alçıpanını bana yaptırın bakın bakalım çatlıyormu
alçıpan ek yerlerinede profil attıracaksınız ve sonra derz bantı şekilip ek yerleri fugagibs ile alçılanacak ısı yalıtımıda iyi yapıldımıydı değmeyin keyfinize.17 yıllık tecrübe soylüyor bunları dedimi yapın korkmayın hadi kolay gelsin

yeşiloğlu
26-12-2008, 00:35
bencede alçıpen işçiliği güzel yapıldıktan sonra hepsinden daha iyi ayriyetten alçıpenle tavan arasına izocamda koydurabilirsen dışarden gelen soğuk veya sıcak havayı önlemiş olursun

MhmmtYldrm
26-12-2008, 18:39
ama yaptırırken işin başında dur ha..alçıpan uygulayan sitelerden bak nasıl oluo derz bandı uygulaması üzerine alçısı falan..üçkağıtçı ustaya brakırsan işi kafana iner bak komple.