Mühendis
22-06-2006, 08:08
[Only registered and activated users can see links]
Ahşap Kavela
Duvar Köşe Bağlantıları
Masif Kütük Profili
Lamine Kütük Profili
Ahşap Merdiven
Ahşap Pencere Doğraması
Ahşap Veranda Doğraması
Ahşap Duvar Kesit
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Erman GÜDÜ
28-08-2007, 13:37
dostum resimleri açamadım ben yaw :(
marslan23
07-02-2009, 16:50
Arkadaşlar forumda yeniyim,
betonarme olarak yapmayı düşündüğüm villamın iç duvarlarını ahşap yapmak istiyorum. İki ahşap panel arasında ses yalıtımı sağlayacak bir dolgu maddesi ile oluşturulan hazır duvar panelleri varmıdır? Yoksa piyasadaki çam levhalardan kendimiz böyle bir malzeme hazırlayıp monte edebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum
Teşekkürler
betonarme olarak yapmayı düşündüğüm villamın iç duvarlarını ahşap yapmak istiyorum. İki ahşap panel arasında ses yalıtımı sağlayacak bir dolgu maddesi ile oluşturulan hazır duvar panelleri varmıdır? Yoksa piyasadaki çam levhalardan kendimiz böyle bir malzeme hazırlayıp monte edebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum
Teşekkürler
google da arattırıp firmalardan katalog isteyin ya da müşteri temsilcisi yollarlar ...
Teşekkürler
istemiş olduğunuz panellerin imalatınızı biz yapmaktayız.görüşmek isterseniz [Only registered and activated users can see links] tel:0332-237 39 92
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) sitemizden ayrıntıları bulabilirsiniz.
mühendis78
30-03-2009, 18:27
surpan; güzel bir çalışma olmuş sitenize de baktım ilgimi çekti bu imalat rağbet görür kanısındayım, fiyat konusunda kabaca bir fikir verbilirmisin
duvar altına temelde nasıl bir uygulama söz konusu
su geçirimsizlik için garanti durumu
ses ve ısı izalasyon durumu
sadece satış mı montaj dahil mi
Konya dışı şehirler için çalışma durumunuz
ve en son bayilik verme durumunuz gibi konularda bilgi verirseniz sevinirim.
pratik montajı ve izolasyonu da sağlaması bakımından rağbet gören bir ürün.su geçirmezlik için garanti verebiliriz çünkü eğer siding düşünülmezse fiyatı daha düşük olan bizim kendi boyalarımız var bunlarla hem yangın önlüyoruz hemde su geçirmezliği sağlıyoruz.panel içinde kullanılan malzemeye bağlı olarak ısı ve ses yalıtımını da sağlıyor malzememiz.biz bunların hem imalatını hemde uygulamasını yapıyoruz yurt içi ve yurt dışı olmak üzere.kriz öncesi bayilik vermeye başlayacaktık ama şuan için beklemede bıraktık en kısa zamanda bayilikler tekrar gündemimize gelecek.
slm arkadaşalr forumda yeniyimde acaba birisi neden ahşap duvarların resimlerinin açılmadığını biliyor mu?