Arkadaşlar biz ailemle bir ev yaptırmak istiyoruz ama nasıl yaptırcağımızı bilmiyoruz iki katlı dublex alt katı 80 metre kare üst katı 80 metre kare olmak üzere bir dublex ev kaç liraya maal olur planı vs. bu konuda bilgimiz yok ve bizi kandırmamaları için sizlerden yardım öneri ve bilgi bekliyorum şimdiden teşekkürler
saygılarımla :)
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum müteahitemi yaptırmalıyız yoksa bir usta bulup ona mı yaptırmamız kaarlı olur ? :)
arkadaşlar dublex bir ev yaptırmak istiyorum . ama nasıl bir plan proje olacak hiç fikrim yok. internetten nasıl bulabilirim . plan örnekleri varmı
Mimara, Inşaat Mühendisine Gidiniz.onlar Sizin Tüm Sorularinizi Cevaplayacaklardir.
halukerdem
13-09-2008, 12:03
Arkadaşalar size betonarme yapı yerine prefabrik bina tercih ederim.2 ay gibi kısa bir sürede anahtar teslimi yapıyor ve yaklaşık metre karesi 500 $ a geliyor.
bence delikanlı bi kalfa bul yaptır. hesap kitapla olmuyor yaşamak lazım kaça mal olcanı bitince net olarak bilebilirsin
mimarlikca
17-09-2008, 15:25
merha biz mimarlık ofisiyiz siizn isteklerinize en iyi şekilde yardımcı olabiliriz biizmle çalışan bir çok deneyimli usta ve tekniker arkadaşlar var eğer isterseniz bize ulaşın maliyet kısmını yeri görüp karşılşıklı konuşarak halledelim görüşmek üzere iyi günler
Mimarlık C.A
Müşteri İlşkileri Yönetmeni
Arzu DALKILIÇ
0212-291 95 37
0212-291 36 63
İstanbul /ŞİŞLİ
metinerk
25-09-2008, 09:24
1m² inşaatın yaklaşık maliyeti 700 YTL civarı...orta düzeyde bir yapı için..
tabii bunu 500 e de mal edebilirsiniz 1500 e de...
tşkler 160 metre kare evi 30 bin ytl ye anahtar çekmece yaptırdık üstelik hergün başında durduk iyi oldu ustamız yaptı
Mrb'lar 90 metrekarelik bir yerim var bu yere 55 metrekare dubleks bir ev yapmayı düşünüyorum. Sadece planı için istedikleri miktar 3 bin tl acaba hazır bir plan bulmam münkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim...
Sayın karenli hazır plan bulmanız önerilir bir durum değildir ancak bu konuda size yardımcı olabilirim.
[Only registered and activated users can see links]
Olgun ATALAY
İnşaat Mühendisi
erbil_06
31-03-2009, 03:49
Elimde size uygun projeler bulunmakta konuyla ilgili olarak isterseniz gönderebilirim fakat bu projeleri mühendisler odası gibi odalara ve bir mühendise onaylatmanız gerekiyor konuyla ilgili olarak iletişim kurarsanız size hizmet vermek isteriz.
Cep : 0507 260 46 54
Mail : [Only registered and activated users can see links]
SAYGILARIMLA
mühendis78
31-03-2009, 12:32
Mrb'lar 90 metrekarelik bir yerim var bu yere 55 metrekare dubleks bir ev yapmayı düşünüyorum. Sadece planı için istedikleri miktar 3 bin tl acaba hazır bir plan bulmam münkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim...
Her arsanın ayrı bir özelliği olduğundan dolayı her arsaya has bir yapısı bulunur. O yüzden hazır çizimleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
Arsanızın çapını (cephe ölçülerini)
İhtiyaç listenizi(Oda sayısı, lv.wc sayısı, bodrum çatı katı balkon istenip istenmediği gibi)
Saçak uzunluklarını
Arsanızın Kuzey-Batı yönlerini
Varsa karalama bir avam çalışmanızı
Isınma sisteminizi
Zemin emniyet gerilmesini(Bilmiyorsanız zemin cinsini kayalık,topraklı,killi gibi)
Yapını yerini (Deprem bölgesini öğrenme açısından gerekli)
Belirtirseniz Mimari+Statik Projenizi en kısa sürede ve en uygun fiyat ile hazırlar göndeririz.
Saygılar
ÖZATEŞ PROJE TASARIM OFİSİ
MEHMET ÖZATEŞ
İNŞ:MÜH
532 217 28 10
tutasteri
02-05-2009, 13:37
hazır plan bulsanız bile ruhsatta sizden mimar ve muhendislerden onaylı projeler isteyecektir. bu işler için eğitim almış 4 senesini vermiş insanlar var saygı duymak lazım
Hazır proje derken bir çok sitede hazır proje bulabilirsiniz. Bizde projenizde yardımcı olalım ama Evi yaparken kontrol ettirmeniz lazım bu nedenle il veya ilçenizde bulunan bir Mimar arkadaşa cizdirirseniz kontrol acısından daha saplıklı olur