Orijinalini görmek için tıklayınız : Hemenpaylaş Dosyaları

Volkan Donbaloğlu
05-04-2008, 13:40
Hemenpaylaş sitesi hizmet vemeyi bırakınca oraya yüklenen dosyaların hepsi aktifliğini kaybetmiştir. Bu dosyalardan elimizde olanları güncellesek bile, elimizde olmayanlara dokunamıyoruz. Eğer zamanında indiren, işini gören ve bir başkasına da yardım etmek isteyen olursa dosyaları tekrar yüklemeleri bizleri mutlu eder. İmkan doğrultusunda dosyaları arşivlesek bile eski dosyalara ulaşmamız zor. Elimizde olsa çekinmeden koyacağımız aşikardır. Burada karşılıksız paylaşım içindeyiz. Bilgi cimriliği sevmez, bunun bilincindeyiz ama malesef 2006 yılında yüklenen dosyalara ulaşmamız zor. Bu konuda anlayışlı olacağınızı umarız. Aklınızda bulunması gerekirki moderatörlerin dosyaların hepsini indirip arvişlemek gibi bir görevi bulunmamaktadır. Kendileride sizin gibi çalışan veya okuyan insanlardır. İmkan doğrultusunda yedekleseler dahi gözden kaçan olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

M.Kemal VARCIN
08-08-2008, 22:27
Arkadaslar biraz bilgisayarımızı kurcalayalım mutlaka bulacaksınızdır.Ben kendim daha once indirmiş oldugum bir cok linki tekrar upload ediyorum.Sizlerinde mutlaka elinizde daha once indirmiş oldugunuz dosyalar olacaktır.Bu konuda biraz ince davranalım.

Saygılarımla...

İyi Çalışmalar...