Orijinalini görmek için tıklayınız : Probina Orion Lisans Alımında Kampanya...

Y.Yıldırım
03-04-2008, 14:41
Probina lisans paket fiyatları;

Standart Paket: 2950+KDV (YTL)
Komple Paket: 4500+KDV (YTL)
Pro Paket:5950 +KDV (YTL)

Şu an devam etmekte olan bir kampanyayı da söylemek istiyorum ki almayı düşünüp de tereddütte olan meslektaşlarım için Komple Modül Fiyatına Pro Modül alabilirsiniz ..

Bu fiyatlar kısa bir zaman için günceldir .

Modüllerin arasındaki farkları görmek için aşağıdaki konuyu inceliyebilirsiniz;

[Only registered and activated users can see links]

Taksitlendirme seçenekleri mevcut %25 i peşinat olmak üzere geri kalanını 3 taksite bölüyorlar ve bonus ve world de geçerli bu işlemlerde ..

Tümü peşin ödenirse indirim var mı bilmiyorum ama sanmıyorum ..

Eski lisans sahiplerine, ikinci lisansı alacaklar için bu fiyatlar yarı fiyatıyla geçerlidir...

Bu bilgileri kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda sorduğum sorulara cevap olarak edindim ve paylaşıyorum emin olunuz ki kişiye özel muamele yapılmıyor ama ödeme seçeneklerinde kişye oldukça esnek davranılıyor ...

İlgilenen arkadaşlar satış yetkilileri ile veya ankara merkezle görüşebilirler....

Y.Yıldırım
16-04-2008, 12:45
Elinde diğer yapısal analiz program lisansları bulunan kullanıcılara prota şirketler grubu orion(probina) linsansını %50 indirimle vermektedir...
Yapmanız gereken sadece elinizdeki lisansı göstermek Prota bu konuda kendisine güvenmektedir aynı analizi iki programla da yapıp karşılaştırmak sizlere bırakılmaktadır.....

Kolay Gelsin.....