Orijinalini görmek için tıklayınız : Plak Radye Temel Tanimlamasi Hakkinda!

mühendis1973
02-04-2008, 23:11
Arkadaşlar Selamlar!
Komple Modül Kullanicisiyim . Programimizda Plak Radye Temel Tanimlamasi Ve Donatilandirilmasi Hakkinda Kaynak Bilgi Veya örnekli Anlatima Ihtiyacim Var.
Bu Konuda Bilgi Ve Desteğinizi Bekliyorum.saygilar...

Y.Yıldırım
03-04-2008, 09:30
Arkadaşlar Selamlar!
Komple Modül Kullanicisiyim . Programimizda Plak Radye Temel Tanimlamasi Ve Donatilandirilmasi Hakkinda Kaynak Bilgi Veya örnekli Anlatima Ihtiyacim Var.
Bu Konuda Bilgi Ve Desteğinizi Bekliyorum.saygilar...

orion eğitim videolarındaki radye temel tanımlama ve analiz kısmını izlediniz mi?
Probina yeni kullanıcısı iseniz; öncelikle bu videoya bir göz atmanızı tavsiye ederim ardından bir kere deneyin ve isterseniz ardından burdan işlem adımlarını birlikte ilerliyerek sonuca ulaştırabiliriz.
Radye temel videosu şu konumuzda [Only registered and activated users can see links] mevcut olmakla beraber probinanın resmi sitesinden de [Only registered and activated users can see links] çekebilirsiniz.

Probina yeni kullanıcısı değil iseniz ve bina analizinizi yaptırdıktan sonra radye temel döşemelerini tanımlamakta veya analizinde bir sorunla karşılaşıyor iseniz bu sorununuzu yazın ve yapabiliyor iseniz de resimle veya data dosyanızı da ekleyiniz ki yardım edebilmemiz kolaylaşsın...
Data dosyanızı eklemek konusunda bir çekinceniz bulunmakta ise özel mesaj yolu ile de ulaştırabilirsiniz(data dosyanızın adını değiştirip de yollarsanız bir sorun yaşanmaz)

Kolay gelsin ...