Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir aktivitenin kaynak dağılımını izlemek

akazanciog
27-03-2008, 16:57
Arkadaşlar, bir aktiviteye atadığım kaynağın süre içindeki dağılımını görmek istiyorum. View menüsünden Resource Profile komutunu denedim ancak o sadece kaynakların proje süresinde olan dağılımlarını gösteryor. ben ise sadece ilgili aktivite ve ona atadığım bir kaynağın aktivite süresince olan dağılımını görmek istiyorum. Acaba mümkün müdür? Mümkün ise, nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.

sonadam
04-04-2008, 12:08
Tabiki görebilirsin. Ama herşeyi primaveradan hazır butonlarla beklememek gerekir. "Tools" dan graphic reports seçeneği var. Oradan gerekli bilgileri girersen istediğin bilgiyi alabilirsin.(Orada "add" ile yeni sorgu oluştur. daha sonra 'resource selection' sekmesinde istediğin kaynağı şec. daha sonra 'selection' sekmesinde istediğin aktiviteyi şeç. veeeeee RUN). Kolay gelsin

akazanciog
16-04-2008, 19:31
Yardımların için teşekkür ederim. Umarım diğer arkadaşlarada faydası olur.

besim
22-05-2008, 11:14
Primavera 3.1 de önceden kaydettiğim bir projede bazı aktivite sürelerini kolon üzerinde ve aktivite formu üzerinde değiştirmeye çalıştım olmadı. Nasıl değişiklik yapabilirim?

sonadam
27-05-2008, 16:33
Arkadaşım biraz daha açıklayıcı yazarmısın! Sen hangi süreyi değiştirmek istedinde olmadı.Orjinal süreyimi, kalan süreyimi değiştirmek istiyorsun yoksa başlama ve bitiş tarihlerini değiştirmek istiyorsun."bir örnek üzerinde anlatırsan derdini daha iyi olur." Çünkü olmadı diye birşey yok. ""Impassible is nothing""