ihsan34
24-03-2008, 00:11
Arkadaşlar Kabayel yazılımın yapmış olduğu ferforje çizim programı varmış.bu programı satın alıcam ama nasıl ulaşacağım kendilerine.lütfen yardım edin.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferforje çizim programı ihsan34 24-03-2008, 00:11 Arkadaşlar Kabayel yazılımın yapmış olduğu ferforje çizim programı varmış.bu programı satın alıcam ama nasıl ulaşacağım kendilerine.lütfen yardım edin. SerMimar 24-03-2008, 00:21 KABAYEL YAZILIM Adres Bilgileri : Geziler Caddesi Uzay Plaza Kat 8 Mecidiyeköy/İstanbul Telefon : 0534 543 16 30 Mail :[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Web : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Satın Almak İstiyorsanız Aşağıdaki Banka Hesap Numaramıza Havale Veya Eft Yapmanız Yeterli Olacaktır. Finansbank Beylikdüzü Şubesi Hesap No: 15435655 Talaterdem 05-06-2008, 08:53 Kabayel yazılım yada herhangi 3. şahıslar tarafında satılan Ferforje Dizayn ve Ferforje Stok Programları Tamamen şahsıma ait olup kültür bakanlığı tarafından adıma tescil edilmiştir. programı kaçak olarak kullananlar tesbit edildiği takdirde yasal işlem başlatılacaktır. [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) sitesinde irtibat bilgileri mevcuttur. Emeğe saygı Korsana karşı çıkalım. Bil.Prog Talat ERDEM. türkgücü 05-06-2008, 22:09 yürü be talat erdem kim tutar seni.demek buralarda tartışacak kadar düşürdün kendini.arkadaşlar biz bu bahsi geçen şahısla ortaktık.eşşek öldü ortaklık bozuldu misali.neyse uzun lafın kısası arkadaş saçmalamış.programın satıcısı bölümünü görmüyor galiba.adımız yazıyor.yani programda satış hakkımız mevcut.bizimde hakkımız var.korsan morsan saçmalamasın.neyse onun kadar düşmeyelim.bir sorunun varsa telefonumu biliyorsun. Talaterdem 06-06-2008, 13:54 Evet Ortaktık ama arkadaş sattığı programları dürüstce söylemedi. yani dolandırmayı tercih etti. SerMimar 06-06-2008, 14:32 Sadece gülüyorum... Profesyonellik bu değil arkadaşlar... türkgücü 06-06-2008, 17:16 arkadaşla bugün telefonda görüşülmüş ve sorun halledilmiştir.forumlarda bu tarz gereksiz konuları tartıştığımız için ve forum kirliliği yaptığımız için özür dileriz. |