Mühendis
12-06-2006, 20:59
Çelik ve Plywood Yüzeyli Beton Kalıplar
İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN RESMİNİ TIKLAYARAK O SAYFAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
[Only registered and activated users can see links][1].JPG ([Only registered and activated users can see links])
TELESKOPİ DİKME DİREK
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
H TİPİ CEPHE İSKELESİ
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
CUP LOCK (FİNCANLI) İSKELE
([Only registered and activated users can see links])
Kaynak:
kalıplarla ilgili bilgi istiyorum
Mühendis
04-07-2006, 08:31
kalıplarla ilgili bilgi istiyorum
Jacll, soru sorma şeklinizi değiştiriniz. Önce soracağınız soruyu forumda arayınız. Bulamazsanız forumda "Sorularınız" kısımlarına sorunuz. !!!
plywood kalıp fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim?
argplywood
08-07-2006, 10:47
merhaba,
Kahverengi Finlandiya film kaplı ve WBP yapıştırıcılı ( ISO 9001:2000 ve CE belgeli) Çin malı plywood kalıpları yaklaşık 480-500 USD/m3 fiyatı ile
[Only registered and activated users can see links]
internet sitelerinde ve google arama motorunda " plywood " diye aratarak bulabilirsiniz. Tavsiyem 20-30 USD / m3 daha az vererek kali,tesiz bir plywood almamanızdır.
Hepinize kolay gelsin
Hasan Can
peri kalıp sistemi ve diğer kalıp sistemleri hakkında bilği istiyorum
gokhanyilmaz
29-07-2006, 22:01
peri kalıp sistemi ve diğer kalıp sistemleri hakkında bilği istiyorum
EMRİVAKİ KONUŞMA YAPMAK SENİN MENFAATİNE DEĞİL BİLAKİS ZARARINA HER DEFASINDA UYARILMAK HOŞUNA GİDİYOR SANIRIM ? BENİM SÖYLEMEM DOĞRU DEĞİL BİLİYORUM AMA YANLIŞ KONUŞMAN CANIMI SIKTI BİRAZ .. İİ GÜNELER
Mühendis
30-07-2006, 13:26
Değerli üyeler. İnşaat Forumu kalıp satışı yapan bi site değil. Kalıp fiyatları ve başka bilgileri öğrenmek istiyorsanız konunun altında sitenin ismi yazmaktadır.
Sorularınızı lütfen dikkatli sorunuz...
sen kimsinde emir veriosun rica etmeyi öğren burdaki insanların buranın öğreniceğin şeylerin kıymetini bill...
ben fazla takılmıyorum ama bilginin önemli olduğunu ancak bunun karşılıklı hoş bir diyalogla alınacağına inanan biriyim.ciddiyeti bozmak bize yakışmaz.kaldı ki açıkcası bana birisi emrivaki ile soru sorsa cevaplamam.ve herkes de böyledir.o yüzden arkadaşımız biraz acemice davranmış bir daha yapmayacaktır.belki bizi çok samimi gördüğü bi arkadaşı olarak görmüş olabilir.kolay gelsin..
merhab a arkadaşlar burda bırbırımıze yardım cı olmamımz gerek bence ?tartışmaya gerek yok
c.e.zehra
16-07-2008, 11:50
şu anki playwood kalıp fiyatları 21 mm hindistan 700$ .. malezya 830$ .. kalitesine göre farklılık gösteriyo
whocasse
23-07-2008, 17:20
ayıp ya aklı başında insanlar olark ciddi işlerle uğrasıyorsunuz sözde
Adresinde kalitesi belgeli Çelik, Ahşap ve Plywood kalıp ayırıcı yağlar hakkında bilgi bulabilirsiniz.
Saygılarımızla