Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatalı deprem derzi

codex
16-01-2008, 19:00
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

statiker
17-01-2008, 19:03
zaten bizim millet olarak aklımız;depremden sonra ^^belli bir süre için^^ yerine gelir ve sonra eskisi gibi devam eder...

Özhan
20-10-2008, 13:27
Bence o straforlar deprem derzi için değil ısı izalasyonu için konmuştur.Deprem derzi hiç dikkatte alınmamış. Çok kötü bir durum.

hakan.ins
22-10-2008, 13:59
hala daha deprem derzinin önemi anlaşılmıyor zaten türkiyede çoğu işler yapılmak olsun diye yapılmıyormu burada en büyük suç orayı kontrol eden yapı denetimin bu durumada hala net bir çözüm bulunamadı

gegof
23-10-2008, 02:27
inadına yapar gibi buna nerdeyse hiç biyerde dikkat edilmiyo,binayı 10cm geniş yapmayı kar sayıyolar,hangi alıcı böyle bi durumda bikaç m2yi düşünürki,inşallah akıllanırız,arkadaşlar mütahit firmada çalışıyorsak burda yazmayla kalmıyalım lütfen..

Boran
27-10-2008, 19:22
Yan binayı resmen kiriş yanak kalıbı olarak kullanmış resmen,binanın kolon yüzeyi bunu tutumuş ama iç kısımlarda duvar patlatmış olma ihtimalleri çok yüksek.Konsol altlarında segregasyonların haddi hesabı yok,ibret alınması gereken bir manzara..

Erman GÜDÜ
20-11-2008, 12:15
Ben şu sonuca vardım...Bir yapının başında mal sahibi duruyor,müteahhiti duruyor,denetim duruyor bilmiyorum belki ilgili resmi idareden bakanlarda olur.Fakat ne hikmetse usta ne biliyorsa ne uyguluyorsa o kalıyor ve devam ediyor. Acaba sorun bir işe birden faza kişinin karışması mı yoksa sorumsuzluk mu? Ben bunu anlayamıyorum. Eminim illa oraya teknik bir eleman gitmiştir ve oda bizim bildiklerimizi yazdıklarımızı biliyordur. Sizce sorun ne ? Bu bizimde başımıza gelebilir...

rooobzoom
20-11-2008, 16:31
iş sahibi en ucuz yapan usta kimse işi ona verir. usta nasıl olsa işi ucuz alsım karışan olmaz der bildiğini yapar. bu işi bilen teknik eleman işin yanlış olduğunu yanlış yapıldığını söylesede usta ben bu işi 20 yıldır yapıorum hala hiç bişe olmadı deyip üste çıkmaya çalışır nitekim haklıda olur mal sahibininde işine gelir ağzını açmaz sonra suç bizim olur:) aynısı başıma geldi adam döşeme donatısını eksik atmış onun yerine ilave donatı atmayı planlıyo yani açıklıktaki momenti mesnet donatısı ile çekmeye çalışıyo ben söylüyorum böyle olmaz bu iş ama işi bilen usta olduğu için benim söylediğim havada kalıyo buda böyle bi durum işte

zeliha3818
28-11-2008, 15:32
belediye her şeye burnunu sokuyo da her türlü zorluğu çıkarıyo da aklı nerde tabi parayı görünce gözleri kör oluyor insanların güvenliği kimsenin umurunda değil ki

hsnylmz
28-11-2008, 17:12
fatal error !!!!