Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğitim videosu
PROTAgonist
16-01-2008, 10:22
Aynı program demosu gibi isteyenlere
isim-firma ismi ve telefon verdikleri takdirde benim hazırladıklarımdan kat kat yararlı ve kaliteli videolar barındıran,Prota Bilgisayar tarafından hazırlanmış eğitim dvdsini yollayabilirim.
Not:Karşı ödemeli yollayacağım
M.ÖZMEN
cumhurkey
17-01-2008, 10:41
asdresi PM den yollayamıyorum mesaj kutusu dolu görünüyor.
cumhurkey@hotmail.com
PROTAgonist
17-01-2008, 14:20
Talep ettiğiniz videoları pazartesiye kadar yollayamayacağım kusura bakmayın
M.ÖZMEN
korkmaz.tr
26-01-2008, 16:21
İyi ÇAlışmalar Murat Bey,
Gönderdiginiz CD elime geçti.Turkiyede sizden başka kimse yok bu işin vidosunu yapan bence çok faydalı oluyorsunuz size bu yolda başarılar diliyorum ...
Saygılar
fhattatoglu
01-02-2008, 12:03
Murat Bey, Civil 3D videosunu "cumhurkey" arkadaşımızın aldığı şartlarla mümkünse bende talep ediyorum. Adres vs. için e-mail adresim üzerinden görüşebiliriz. e-mail: fhattat@atauni.edu.tr
İlginize şimdiden teşekkürler..
emrepala
02-02-2008, 15:17
Murat Bey, göndermiş olduğunuz kargo elime geçti, çok teşekkürler, iyi çalışmalar...
Saygılarımla...
Murat bey banada gönderirseniz sevinirim.
mustafa.firat@adasu.gov.tr den iletişim kurabiliriz.....
ufukkirbas
12-03-2008, 13:01
Murat bey selamlar
Civil 3d Eğitim Dvd'sini bende diğer arkadaşların edindiği koşullarda temin etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. İletişim mail adresim ufukkirbas@yahoo.com
ukirbas@yildiz.edu.tr
mailinizi bekliyorum. Saygılarımla
Ufuk KIRBAŞ
eğitim dvd sine bende aynı şartlarla ulaşmak istiyorum, mümkünse eğer mail adresim: aliorun@gmail.com
karsmurat
15-03-2008, 15:04
SLM MURAT BEY BANADA GONDRE BILIRSENIZ SEVINIRIM
kars_murat_35@hotmail.com
ardacan_26
16-03-2008, 13:33
tşk murat bey egitim cd elime geçti..
murat kardeşim bu dvd leri bizede yollarsan seviniriz. ufuk_ayaz571@hotmail.com
Murat Bey merhabalar. Eğitim videolarından gönderebilirseniz sevinirim.
H. Muti TUYSUZ
DSİ 8. Bölge Md. ERZURUM
aurora_72
24-03-2008, 10:54
murat bey eğitim dvd' sini banada yollarsanız sevinirim abdkutlu@hotmail.com
Murat bey rica etsem civil 3d nin eğitim dvd sini bana gönderebilirmisiniz.
Saygılarımla
hsyn79@gmail.com
çetinkaya
06-04-2008, 13:06
Murat Bey, autodesk civil 3D eğitim Cd'sini Ankara büronuzdan temin edebilirmiyiz. İyi çalışmalar.
PROTAgonist
08-04-2008, 16:53
Murat Bey, autodesk civil 3D eğitim Cd'sini Ankara büronuzdan temin edebilirmiyiz. İyi çalışmalar.
evet eğitim videolarımızı Ankara ve İstanbul bürolarımızdan da temin edebilirsiniz
çetinkaya
10-04-2008, 08:20
Merhabalar Murat Bey
Ankara'da adres olarak birkaç yer gözüküyor. Eğitim CD sini alabilecğim adresi,telefon numarası ve irtibat kuracığım kişinin adını alabilirmiyim.Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
murat bey civil 3d egitim cd sini bende rica ediyorum. ama fiyatı hakkında bil gi verirseniz sevinirim.
adcaes@hotmail.com
PROTAgonist
11-04-2008, 18:23
Merhabalar Murat Bey
Ankara'da adres olarak birkaç yer gözüküyor. Eğitim CD sini alabilecğim adresi,telefon numarası ve irtibat kuracığım kişinin adını alabilirmiyim.Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
0312490 5225 i arayıp c3d hakkında bilgi almak istediğinizi söyleyin yardımcı olacaklardır.
tanerguler
12-04-2008, 00:34
Merhabalar Murat Bey. Çalışmalarınız nasıl gidiyor. Ben projeye başladım. Gölet'ten sulama projesiydi. Size hakkınızı nasıl öderiz bilemiyorum.
PROTAgonist
14-04-2008, 14:48
Merhabalar Murat Bey. Çalışmalarınız nasıl gidiyor. Ben projeye başladım. Gölet'ten sulama projesiydi. Size hakkınızı nasıl öderiz bilemiyorum.
Beni çok sevindirdiniz.Sizlerle beraber çalışmakta benim için bir zevk.Umarım hidroloji ve hidrolik ekleriyle ki şu sıralar 2009 betayı kurmakla meşgulum çok daha güzel işler çıkaracağız.Herkese çok selamlar çok yakında tekrar görüşmek üzere.Bu arada fotograflar güzel çıkmış.
Murat ÖZMEN
habibtopba
21-04-2008, 00:19
selam murat bey bende bu eğitim cd sine sahip olmak istiyorum bana gönderirseniz sevinirim burdan haberleşirsek sevinirim habibtopbas@hotmail.com
habibtopba
21-04-2008, 00:25
Merhabalar Murat bey civil eğitim cd sini banada temin ederseniz çook minnettar kalacam kolay gelsin efendim
murat bey civil 3d eğitimini ben de çok istiyorum. gönderebilirseniz çok sevinirim.
Abdullah ÖZDEMİR
ozdemabdullah@hotmail.com
geometer
22-06-2008, 15:44
Merhabalar, eğitim dvdlerinden gönderirseniz çok memnun olurum Murat bey. Teşekkürler.
admin@jfm.gen.tr --> Bu mail ile irtibata geçebiliriz.
mrb murat bey bugun bizim şirkete ankara protadan tanıtım için geldiler gerçekten c3d harika bi program songul hanımda programı çok ii tanıttı biz yol firmasıyız yol, demiryolu projeleri hazırlıyoruz bizim mühendislerde baya bi terletti songul hanımı ama programla ilgili her sorumuza programın bir cevabı wardı inanıyorum ki bu program inroadsla yarışacak...
semihs01
12-07-2008, 15:29
murat bey eğtim videosuyla ilgili bilgi almak isitiyorum iletiş kurabilmemmeiz için telefon yada mail adresi alabilirimyim şimdiden teşekkür ederim
semihs01
12-07-2008, 15:30
murat bey eğtim videosuyla ilgili bilgi almak isitiyorum iletişim kurabilmemiz için telefon yada mail adresi alabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim..
semihs01@hotmail.com
Murat bey merhabalar.Kolay gelsin.Rica etsem civil 3d eğitim dvd sini bana da gönderebilirmisiniz.Teşekkürler.
kayhanp@gmail.com
civannnn
28-10-2008, 12:52
kolay gelsin. aynı dvd den bana da lazım. iletişim kurabilirseniz sewinirim. şimdiden teşekkür ederim.
civan3n@hotmail.com
slm yeni üyelerden biriyim civil anlatım videolarını dvd olarak nasıl alabilirim cuma_40@hotmail.com şimdiden teşekürler
serkansmile
21-11-2008, 05:30
Sayın Murat bey civil3d eğitim dvdsini bana gönderebilirmisiniz. Teşekkürler
gulerharita@hotmail.com
wolfsilk
21-11-2008, 23:01
Murat Bey merhaba. DVD yi bana da göbderebilir misiniz. mail adresim young.surveyor06[at]gmail.com (young.surveyor06@gmail.com)
levent_8
17-12-2008, 02:59
Murat Bey Hazırladıgınız bu eğitim videosu için sizi kutlamak isterim. İşim geregi bazen civil 3d kullanıyorum ama bu programı etkin olarak kullanabildiğimi düşünmüyorum. Hazırlamış oldugunuz cd hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz benim gibi civil3dyi biraz bilen insanlar için daha yararlı olacağını düşünüyorum. Hazırlamış oldugunuz dvd de aşagıdaki konulardan hangilerine değiniliyor mesela ?
1) Nokta oluşturma - düzenleme
2) Surface oluşturma - düzenleme
3) Alignment oluşturma - düzenleme
4) Profil oluşturma - düzenleme
5) Subassembly & assembly oluşturma -düzenleme
6) Corridor oluşturma - düzenleme
7) Section oluşturma - düzenleme
8) Grading oluşturma düzenleme
9) Data Shortcut's oluşturma-düzenleme
10) Civil 3d ile Plan-Production
11) Parcel oluşturma - düzenleme
PROTAgonist
17-12-2008, 14:29
Bahsettiğiniz konuların hepsine değiniyor bu eğitim cd si isterseniz yollayabilirim ayrıca ilk ve tek Türkçe Civil 3D sitesi olan www.civilbirsite.com dan başka bilgilere de ulaşabilirsiniz.Adresinizi yollarsanız eğitimcdsini yollayablirim
Görüşmek üzere
topkon06
18-12-2008, 11:35
murat bey bende civil 3D eğitim cd den edinmek istiyorum teşekkür ederim. topkon06@msn.com
jakamanste
25-01-2009, 03:58
merhaba murat bey bu siteyi yeni buldum ve yapmış olduğunuz çalışmayı bende eğer mümkünse kullanmak isterim. ekinci.omer@gmail.com
teşekkür ederim.
murat bey banada göndderirseniz sevnirim.iyi çalışmalar..
erkan_kutsal@hotmail.com
Selam Murat Bey eğitim dvd sine bende aynı şartlarla ulaşmak istiyorum, mümkünse eğer mail adresim: sagnol26@hotmail.com (sagnol26@hotmail.com)
alkanfatih@msn.com
eklerseniz adressimi verebilirim... teşekkür ederim
espanolun
10-03-2009, 20:02
selamlar, eğitim videolarında saha verilerinin kullanılması sırasında parsel verilerinden iki tanesi olan "tract_1_Bndy.fbk v tract_2_bndy.fbk" dosyaları bende yok maalesef. elinde olan varmı acaba. eğitim videolarına devam edemiyorum bunlar olmadan. saygılar
digitayf
11-04-2009, 15:44
Merhaba Murat bey özel mesaj kutunuz dolu.Eğitim cd sinden edinmek istiyorum , mümkünse ekleyiniz.
digitayf@hotmail.com
Selamlar
protonun hazırlamış olduğu cd Yi takip ediyorum fakat
tract_1_Bndy.fbk dosyası elimde mevcut değil sizde varsa
iletişim kurarsanız sevinirim.
selam Murat bey bende autocad civil 3d videolarından edinmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
yunusbilir23@hotmail.com
yunusbilir@gmail.com
vBulletin v4.0.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.