Orijinalini görmek için tıklayınız : Kirişli Radye temelde kirişlerin donatıları görünmüyor

KIvrak
09-01-2008, 20:51
Arkadaşlar temel tipim kirişli radye temel , probina videolarında olduğu gibi döşeme donatıları atıyorum fakat kirişlerin donatılandırılmasının nerede olduğunu bulamadım yardımcı olabilirmisiniz...

hakansengul
09-01-2008, 21:19
temel kırıs donatılarını guncelle `yi tıkla sonrada temel kırıs donatılarını ac vede analiz yap aynı yerden tekrar gırıs yapıp donatı duzenlemesıne gecebılırsın...

KIvrak
10-01-2008, 04:29
hocam eyvallah konuyu gece açmama rağmen hemen cevap yazmışsın da , temel kırıs donatılarını guncelle yi bulamadım ki bu sebeptendir ki temel kirişleri menüsünde hiç bir kiriş gözükmemekte , biraz daha açık olarak anlatabilirmisin acaba , bitirme ödevim bir tek temel kaldı stres doluyum kusra bakmazsın umarım...

ft81
10-01-2008, 08:16
arkadaşım sonlu elamanlar temel analizini yaptığın bölümde momentleri kirişlere aktar diye bir seçenek olcak onu tıklayınca olay biter. Daha sonra temel kirişleri
menüsünden donatıları düzeltebilirsin

KIvrak
10-01-2008, 10:55
arkadaşım sonlu elamanlar temel analizini yaptığın bölümde momentleri kirişlere aktar diye bir seçenek olcak onu tıklayınca olay biter. Daha sonra temel kirişleri
menüsünden donatıları düzeltebilirsin

bugün eskişehir probina temsilcisine gittim oda senin dediklerini aynen gösterdi , cevap yazdığın için sanada teşekkür ederim , çok basit bir şey ama işte programı tam olarak bilmediğim için bazen böyle takılıp kalabiliyorum , bitirmemi sonunda bitirebilceğim için çok mutluyum :)