Orijinalini görmek için tıklayınız : Balkonsuz binada balkon kapısından sonra şimdi de kapısız balkon v.d.
İsmail SKBN 03-01-2008, 03:38 Daha önce forumda yayınlandığım Balkonsuz binada balkon kapısından sonra şimdi de kapısız balkon imaltını gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Tabiki burada durum farklı ama yinede paylaşmakta sakınca yok.Ama durum diğer resimler için aynı değil tabiki..
[Only registered and activated users can see links]
inş.Y.Müh 03-01-2008, 08:07 tuvalet olayını bi çözemedim ne amaçla yapılmış acaba
kapısız penceresiz balkon süpermiş :),, mühendisemi kızarsın mimaramı yada yapıyı yaptırana mı hangi akla hizmet..
celalsungu 10-02-2008, 16:37 Photoshop olmasın?
İsmail SKBN 10-02-2008, 17:58 Photoshop olmasın?
sanmam balkon kapısı yapıldıktan sonra o yöne bakan camı tuğla örülerek kapatılmıştır. olmaycak birşey değil
Y.Yıldırım 04-03-2008, 19:28 kullanım amacı değişikliği de olabilir bir çoğu maliyeti artttırmamak için de bazı şeyle rolduğu gibi bırakılıyor .
çok maliyeti olacak değişklikler değil ama tercih meselesi
ilk balkona diyecek bişeyim yok valla millet balkonu da alana katıp kullanım alanını genişletmek peşinde bu erkişi de gitmiş balkonu dışarda bırakmış yurdum insanı akıl sır ermiyor :P
erkin2503 22-03-2008, 15:12 bence tuğla ile örülmüş balkon kapısı.tuvalet içinse.bence onu normal bi insan kullanamaz bilmiyorum yada eğlence için kullanılabilir bi oray bi oraya :)
MİMARSİNAN 29-03-2008, 20:21 bence tuğla ile örülmüş balkon kapısı.tuvalet içinse.bence onu normal bi insan kullanamaz bilmiyorum yada eğlence için kullanılabilir bi oray bi oraya
alemsin yaa çok güldüm :D
balkon penceresi sonradan kapatılmıs olabilir
ama dış sıvası ve boyası nasıl yapılmıs ve duvarda
her hangi bir derz gözükmüyor
Erman GÜDÜ 14-07-2008, 22:26 Kapısız balkonlu evi casper kiralamıştır büyük ihtimalle :)
N.SEZGİN 02-09-2008, 16:08 :D:D bunların olamsı mümkünmüdür? sonucta mimar bole bi hataya dusmez,muhends deseniz bu onun görevi.. nasıl izn verr aklım almıyo:D hadi ihmal yapıldı diyelim ki bu yurdumuzda olmayacak sey deil(!) , bunları yapan işçi körmüydü:@
zeliha3818 28-11-2008, 15:07 bence tuğla ile örülmüş balkon kapısı.tuvalet içinse.bence onu normal bi insan kullanamaz bilmiyorum yada eğlence için kullanılabilir bi oray bi oraya :)
ayyy hiç güleceğim yoktu ya 1 numara espiri:D ilginç bi yorum olmuşşşşş
bence tuğla ile örülmüş balkon kapısı.tuvalet içinse.bence onu normal bi insan kullanamaz bilmiyorum yada eğlence için kullanılabilir bi oray bi oraya :)
evet arkadaşimiz çözmüş
turrrannn 15-02-2009, 11:32 tahminim iskan amaçlı kapatılmış garajdan yada sığınaktan daire çıkartılmak istenmiş iskanda zorluk çıkarınca belediye, onlarda kapatmış iskandan sonra açmak için.
bence birde o balkona cam balkon ([Only registered and activated users can see links]) sistemi takılmış olsa tam olucaktır... balkonun daha kullanışlı olması açısından :)
cosworth 11-05-2009, 15:51 [Only registered and activated users can see links]
bak bu güzelmiş
canı sıkılanlar için
:D:D bunların olamsı mümkünmüdür? sonucta mimar bole bi hataya dusmez,muhends deseniz bu onun görevi.. nasıl izn verr aklım almıyo:D hadi ihmal yapıldı diyelim ki bu yurdumuzda olmayacak sey deil(!) , bunları yapan işçi körmüydü:@
bunu yapanlar tabiki kör değildir,bunlar iskan aldatmacası tamamen.
|