Orijinalini görmek için tıklayınız : Madalyonun 2 Yüzü...

SerMimar
08-12-2007, 22:32
[Only registered and activated users can see links]

Şehrin iki yakası..
Bir tarafında kuleler, residence lar, yüksek katlı yapılar..
Diğer tarafında ise "afedersiniz" lağım kokusu..

Bu karenin Dünya'dan ya da Türkiye'den olması, sizce önemli mi?
Türkiyede: Ataköy - Şirinevler diye anımsatsam size doğru gelebilir mi?
Şehrinizde buna benzer ya da buna yakın görüntüler yok mu?

YORUMSUZ...
[Daha fazla yorum yapmak haddim değil..]

Volkan Donbaloğlu
08-12-2007, 23:04
:( Arada sadece bir yol var.Yolun bir tarafı Ataköy öteki tarafı Şirinevler. Sanki bambaşka iki ülke. Her şeyi farklı, sadece şehirleşme değil, insanları da çok farklı. Ruhum daralıyor bu resimleri gördükçe. İki resim arası milyon fark...

halukçu
16-12-2007, 17:27
Eee büyükşehir çalışıyor

h_yagiz23
17-12-2007, 09:42
tıklayın görün

nerqis
22-10-2008, 15:11
merhaba ben ataköy ve şirinevlerdeki yerleşmeyi inceleyen bir proje yapıyorum.projede yerleşmeye bağlı olarak orada yaşayan insanların sosyal hayatlarını inceliyorum.yardımcı olursanız sewinirim..=)

Volkan Donbaloğlu
22-10-2008, 15:18
Tabi yardımcı olurum. Size ilk tavsiyem, iki bölgeye de farklı günlerde gidip en ücra köşelerine kadar gezmeniz olacak. Bir gün Ataköy de yaşayan birisi gidip sabah akşam orada dolaşın, bir gün de Şirinevler de. Hep merkezde bulunmayın iç kesimlere de gidin. İnsanlar neler yapar bir bakın.

duncan34
22-10-2008, 15:35
ilginç olan bi taraf herzaman diğer tarafa geçmek ister sanki onun için çalışır...şehir planlaması ve altyapının önceden yapılmamasının sonucları insan paranın dondugu yere yakın olmak ister...

nerqis
24-10-2008, 11:33
gittim orada bulunan halka anketler yaptım şirinevlerdekiler kültürden ve sosyal etkinliklerin azlığından şikayetçi olerken ataköydekiler cewap wermeye gerek bile görmedi....sizce başka neler yapabilirim???