Orijinalini görmek için tıklayınız : Primavera Project Planner ve MS Project Proje Havuzu

fatih14
06-12-2007, 16:04
ilgili arkadaşlar bu başlık altında projelerini paylaşırlarsa forumun en yararlı işlerinden birini yapmış olacaklar TEŞEKKÜRLER.

fatih14
07-12-2007, 09:18
Arkadaşlar bir arkadaşımızın master projesi olarak hazırlamış olduğu küçük bir körü projesinde ufak değişiklikler yaparak paylaşıma açıyorum. Sizde köprü , konut, metro-tünel, su yapıları , yol, ve özel projeler gibi konularda adam saat ve resource ları dahil olmak üzere paylaşımlar yaparsanız hem ufkumuzun gelişimine, ilgili yapılarda imalat cinslaerinin tanınması gibi bir çok önemli aşamaların anlaşılmasında mühendislik adına iyi olur kanaatindeyim hepinize şimdiden TEŞEKKÜRLER

[Only registered and activated users can see links]

metin_hep1
27-03-2008, 22:40
herkese selamlar..primevera programın download linkini bana yolllar mısınız bir türlü bulamadım sitede.yardımlarınızı bekliyorum

lazsuat
09-01-2009, 17:38
şifre istiyor

jeffreyy
31-01-2009, 03:19
ah ah... keşke yabancılar gibi bizim insanlarımız da paylaşımcı olsa biraz.. kimse paylaşmıyor projelerini.. aman başkaları öğrenmesin bilmesin en çok ben kazanayım mantığı... bencilce...