Orijinalini görmek için tıklayınız : Caterpillar Handbook

merahli
04-12-2007, 08:09
CATERPİLLAR markasına ait tüm iş makinelerinin teknik datalarını bulabileceğiniz bir kitap işinize yarayacağını umarım.

[Only registered and activated users can see links]

Volkan Donbaloğlu
05-12-2007, 21:45
Oldukça işime yaradı. Çok ama çok teşekkür ederim. 1330 sayfa süper bilgiler. Çok sağol. Acaba iş makinelerinin fiyatlarına erişebileceğim bir yer biliyor musun? veya bildiğin bazı makinelerin fiyatları var mı?

merahli
06-12-2007, 07:40
Oldukça işime yaradı. Çok ama çok teşekkür ederim. 1330 sayfa süper bilgiler. Çok sağol. Acaba iş makinelerinin fiyatlarına erişebileceğim bir yer biliyor musun? veya bildiğin bazı makinelerin fiyatları var mı?

2. el makine siteleri var google da "2. el makine" yaz firmaların sitesini göreceksin, orda birçok firmanın elindeki makinelerini fiyatlarıyla görebileceksin %10 pazarlık payı olur (en fazla) onu düş fiyattan, bu değeri nasıl şimdiki değere çevirebilirsin amortisman yüzdeleri var bak kitabın içinde o yüzdeyi mevcut değerle çarp ekle fiyata aşağı yukarı 0 saat makine değerini yakalarsın. kolay gelsin...

lazkorsan
19-02-2008, 09:31
Ya ben bunu indirdim de winrar dan çıkarırken hata veriyor.

Volkan Donbaloğlu
19-02-2008, 17:54
Bildiğim kadarıyla dosya Winrar ın yeni sürümüyle sıkıştırılmışsa eski winrar sürümleri bu dosyayı açmakta sorun çıkarabiliyor. Eskiden başıma gelmişti, yeni sürümü yüklediğim gibi dosya açılmıştı. Bence yeni sürüm winrar yükleyin tekrar deneyin. Siz dedikten sonra dosyayı tekrar indirdim herhangi bir sorun yok.

IteKS
21-12-2008, 04:39
Linkte sorun var .
Acaba yeniden düzenleyebilirmisin?
çok teşekkürler..

Volkan Donbaloğlu
21-12-2008, 18:09
Link yenilenmiştir. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Kolay gelsin;

[Only registered and activated users can see links]