peris
20-11-2007, 08:19
Arkadaşlar Acil Olarak Benim Ms Project Türkçeye Ihtiyacim Var.yardimci Olursaniz çok Sevinirim
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Ms Project peris 20-11-2007, 08:19 Arkadaşlar Acil Olarak Benim Ms Project Türkçeye Ihtiyacim Var.yardimci Olursaniz çok Sevinirim denizilke 29-11-2007, 15:37 bende henuz bulamadım aynı okuldanmışız ve benim de acilen bitirme projesi için kendimi geliştirmem laszım ms project konusunda, ozel ders almayı dsuunuyorum ama bilen yok ms project burdan yardımcı olabilecek arkadaşlara sesleniyrum,gereken neyse onuda yaparız :) 0532 684 46 29 mail adresim [Only registered and activated users can see links] akazanciog 03-12-2007, 12:02 ms project öğrenmek isteyen arkadaşlar için Arkadaş yayınlarının Adım Adım MS Project 2003 adlı kitabını tavsiye ederim. Piyasada biraz zor bulunabilir. denizilke 03-12-2007, 21:22 kitabı aldım ama acele etmek zorundayım kitap okumyarak dewam etmek uzun sürer ama bir anlatan olsa hersey cok kolay olur. vallaha istanbulda değil de izmirde olsan ben seni bulurdum sen biliyorsan Mekansız78 04-12-2007, 16:28 MS Office Project 203 programını bulabileceğim bir link var mı * Bana şimdiden o program lazım da. akazanciog 04-12-2007, 19:38 Bu forumda lisanslı ürünlerin crack versiyonları ile ilgili link vermek yasak olduğu için link veremiyorum. ama nette arar iseniz mutlaka bulursunuz. "denizilke" sana tam olarak ne için lazım bu program. yani yapacağın iş programında kaynak dengeleme ya da raporlama gibi işlemler yapacak mısın yoksa sadece iş programı mı hazırlayacaksın. bi de eğer mesleğiniz "inşaat mühendisi" ise ve hazırlanan iş programlarını da inşaat işinde kullanacak iseniz primavera yı tavsiye ederim. akazanciog 04-12-2007, 20:00 [Only registered and activated users can see links] linkindeki dersler belki işinize yarayabilir. toplamda 8 ders var. bir de [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) adresine bakmanızı tavsiye ederim. A.Gökhan ALPTEKİN 04-12-2007, 22:52 Arkadaşlar forumda lisanslı programların dağıtılması yasaktır lütfen dikkat edelim... denizilke 10-12-2007, 16:50 Bu forumda lisanslı ürünlerin crack versiyonları ile ilgili link vermek yasak olduğu için link veremiyorum. ama nette arar iseniz mutlaka bulursunuz. "denizilke" sana tam olarak ne için lazım bu program. yani yapacağın iş programında kaynak dengeleme ya da raporlama gibi işlemler yapacak mısın yoksa sadece iş programı mı hazırlayacaksın. bi de eğer mesleğiniz "inşaat mühendisi" ise ve hazırlanan iş programlarını da inşaat işinde kullanacak iseniz primavera yı tavsiye ederim. vallaha bende primevera istiyordum ama bitirme için hoca ms project dedi hocalara karşıda boynumuz öğrenci milleti olarak boyunumuz kıldan ince, tavsiye ettiğin şekilde dosyaları indirdim ms projevt üzerine çok kısalar ama bence gayet yeterli çok teşekkür ediyroum dosyalar için, ayrıca ms project de yüklenmiş siteye o da çok işime yaradı. mimarca 22-12-2007, 00:37 Arkadaşlar Bu Forumdan Türkçe 2007 Yükledim Ve çalişiyor Yasak Dedikleri Için Adres Bildirmiyorum Ama Sağolsun Aşağidaki Adreslerden Biri gulsah 28-01-2008, 07:07 hani nerde adresler diger 2007 turkçe lınklerı de sılınmıs offf gec kaldık anlasılan yükleyen yuklemıs :( emrendems 24-02-2008, 21:54 [Only registered and activated users can see links] adresine bana linkleri atabilirsen çok sevinirim mystical97 04-03-2008, 17:06 .......@hotmail.com adresine de gönderir misin inkleri şimdiden teşekkürler... 12-) Forumda messenger adresi vererek veya özel mesaj yoluyla yardım istemek,etmek kesinlikle yasaktır.Burası paylaşım platformudur ne paylaşılıcaksa burda paylaşılmalıdır. contlion06 16-08-2008, 16:04 arkadaslar ms project programı arıyorum türkce ing fark etmez yardımcı olrsanız sevinirim ii günlr muz_o2000 20-08-2008, 05:56 arkadaslar ms project programı arıyorum türkce ing fark etmez yardımcı olrsanız sevinirim ii günlr [Only registered and activated users can see links] sitesinde aradığını bulacaksın.....ancak indirmek için üye olmak gerekiyor. |